Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άγριες Μέλισσες: Αποκαλύψεις του Σαραντόπουλου για τη σχέση του με την Ουρανία

Άγριες Μέλισσες: Αποκαλύψεις του Σαραντόπουλου για τη σχέση του με την Ουρανία

«Η Ουρανία είναι ένα πλάσμα τόσο αγαπητό, ηθικό και αγνό που ο κόσμος την έχει έγνοια», σημειώνει ο ηθοποιός.

Ανατροπές μας επιφυλάσσουν τα τελευταία επεισόδια του β’ κύκλου των Άγριων Μελισσών. Οι φανς της σειράς του ΑΝΤ1 ανυπομονούν για το τι θα γίνει με τις αδερφές Σταμίρη αλλά την ίδια ώρα αναρωτιούνται για το πως θα εξελιχθεί η σχέση της Ουρανίας με τον Σαραντόπουλο.

Ο Δημήτρης Πλειώνης, που ενσαρκώνει τον ρόλο, μίλησε στο TV24 και προχώρησε σε αποκαλύψεις. Όπως είπε, «ο Άλκης Σαραντόπουλος είναι ένας άνθρωπος αυτοδημιούργητος, που ξεκίνησε από πολύ χαμηλά. Έμαθε όσα ξέρει από τη μη­τέρα του που ήταν μοδίστρα. Μεγάλωσε ορφανός από πατέρα και δεν ξέχασε τα δύσκολα χρόνια που πέρασε. Κατάφερε με επιμονή να πετύχει, αλλά έχει κρατήσει τις αρχές του, σέβεται τη γυναίκα και την αξία της, πιστεύει σε εκείνη κι έχει μεγάλο θαυμασμό για την Ουρανία».

Είναι τόσο καλός όσο δείχνει; «Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει πίσω κείμενο. Είναι όντως αυτό που φαίνεται και η Ουρανία για εκείνον είναι η μού­σα του. Την πιστεύει και του αρέσει η καλαισθησία της. Θεωρεί ότι δίπλα του μπορεί να κάνει μεγάλα πράγματα, όπως πιστεύει πως και ο ίδιος μαζί της μπορεί να εξελι­χθεί επαγγελματικά. Δίνει ευκαιρίες σε αυτούς που πιστεύει και σίγουρα τις εκμεταλλεύεται, με την έννοια ότι μελλοντικά θα πάνε κι εκείνον ένα βήμα παραπέρα. Ωστόσο δεν είναι από τους χαρακτήρες που θα πατήσει επί πτωμάτων και ειδικά μάλλον όταν πρόκειται για μια γυναίκα που θαυμάζει. Βέβαια, το «θέλω» του είναι σημαντικό και πάνω σε αυτό θα διεκδικήσει αυτό που επιθυμεί».

Στη συνέχεια τονίζει:

«Είναι βέβαιο ότι του αρέσει η Ουρανία. Κατανοεί ότι είναι μια πα­ντρεμένη γυναίκα και το τελευταίο που θα ήθελε είναι να μπει ανάμεσα σε ένα ζευγάρι. Έχει χάσει τη γυναίκα του, έχει πονέσει πολύ και από τότε δεν έχει κάνει άλλη σχέ­ση. Πάει καιρός που έχει να νιώσει διαφορετικά. Από την άλλη υπάρχει κι ένα «θέλω» που μας καθορίζει το οποίο ξεπερνάει τις όποιες αναστολές. Η αλήθεια είναι πως κάθε γυναίκα θα γοητευόταν από εκείνον, ειδικά εκείνη την εποχή. Είναι μια εποχή που η γυναίκα δεν έχει βρει τη θέση της κι αυτός την υποστηρίζει κάθε στιγμή. Ο Σαραντόπουλος κοιτάζει μπροστά και μακριά. Έχει ταξιδέψει πολύ στο Μιλάνο, το Παρίσι, τη Ρώμη, κάτι πρωτόγνωρο για την εποχή. Έχει κοσμοπολίτικο αέρα, θέλει να δώσει στην Ουρανία την ευκαιρία να ταξιδέψει για να ανοίξει τους ορίζοντες της. Δεν είναι φαφλατάς. Τα εννοεί αυτά που λέει».

Όσο για το αν θα γίνουν ζευγάρι απαντά: «Δεν θα ήθελα να αποκαλύψω τι επιφυλάσσει το σε­νάριο αλλά σε μια ψηφοφορία που είχε κάνει η Αμαλία Καβάλη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είδα ότι ο κόσμος θέλει το καινούριο. Η Ουρανία έχει περάσει πολλά και ο κόσμος θέλει μια δικαίωση γι’ αυτήν. Τη θέλει ευτυχισμένη και δυνατή. Η Ουρανία είναι ένα πλάσμα τόσο αγαπητό, ηθικό και αγνό που ο κόσμος την έχει έγνοια. Πολλοί μου λένε: «Πρόσεξε. μην την πληγώσεις», θέλουν η γυναίκα αυτή να πέσει σε καλά χέρια και να βιώσει αυτό που έρχεται ή αυτό που έχει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτό το έχει κερδίσει η Αμαλία που την υποδύεται τόσο με τον ρόλο της και την απόδοση του υπέροχου αυτού κειμένου όσο και ως ηθοποιός με την ερμηνεία της».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024