Μερικές ώρες έχουν μείνει για την 65η Eurovision. Τον μουσικό διαγωνισμό θα ανοίξει η Έλενα Τσαγκρινού, που εκπροσωπεί την Κύπρο, και θα τραγουδήσει «El Diablo». Ο πατέρας της, Κώστας Τσαγκρινός, μίλησε σήμερα για τη συμμετοχή της κόρης του και μετέφερε τα συναισθήματά της.

«Έχω αγωνία εγώ, εκείνη δεν έχει. Μου είπε ότι δεν έχει άγχος και περιμένει πως και πως να βγει. Η Έλενα τραγουδούσε από το δημοτικό, μετά τελείωσε μουσικό γυμνάσιο και αυτή ήταν η ασχολία της. Το καλό είναι ότι μαθαίνει πολύ εύκολα και το performer μπορεί να το μάθει πολύ εύκολα» είπε χαρακτηριστικά.

Για τις αντιδράσεις ορισμένων ανθρώπων στην Κύπρο για τους στοίχους του τραγουδιού ανέφερε: «Δεν επηρεάστηκε καθόλου. Γελάγαμε, δεν έχουν σχέση αυτά με τη μουσική, ούτε η ομάδα της ούτε εκείνοι που την υποστηρίζουν επηρεάστηκαν. Πιστεύω ότι της αξίζει μια καλή θέση».

Για το αν ο Mike θα παρευρεθεί στη συγκέντρωση μεταξύ στενών συγγενών για να παρακολουθήσουν τον τελικό τόνισε: «Δεν θα είναι μαζί μας λόγω των μέτρων αλλά θα είμαστε σε επαφή. Τη στηρίζει γιατί είναι και στον χώρο. Ο ένας στηρίζει τον άλλον».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο