Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κέλλυ Κελεκίδου: Τραγουδάει το «Βασανίζομαι» και μαγεύει

Κέλλυ Κελεκίδου: Τραγουδάει το «Βασανίζομαι» και μαγεύει

Η τραγουδίστρια μας χάρισε μια μοναδική ερμηνεία.

Η Κέλλυ Κελεκίδου ήταν σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή «Mega Star». Παραχώρησε συνέντευξη και τραγούδησε unplugged το «Βασανίζομαι». Το δυνατό ζεϊμπέκικο που ξεχώρισε αμέσως στις προτιμήσεις του κοινού και το ραδιοφωνικό airplay, προέρχεται από την ανατρεπτική συνεργασία της δημοφιλούς τραγουδίστριας με τον Σταμάτη Κραουνάκη.

Παράλληλα, μίλησε για το πως αποφάσισε με τον σύζυγό της να φύγουν τότε στην Αυστραλία, για τα παιδιά της, ενώ αποκάλυψε γιατί είπε όχι σε πρόταση που είχε για πρωινή εκπομπή.

«Μας ήρθε μια πρόταση από ένα φιλικό μας ζευγάρι να πάμε, υπήρχε και ο χρόνος γιατί ο γιος μας, ο Ραφαήλ, ήταν πολύ μικρός. Τώρα δε θα έκανα αυτό το βήμα. Ήμουν έγκυος οπότε για ένα χρόνο θα ήμουν σίγουρα εκτός. Ο Νίκος ήθελε να ανοίξει τους ορίζοντές του. Οπότε το είδα σαν μια εμπειρία ζωής, παρά στο ότι φύγαμε. Ποτέ δεν είπαμε ότι κλείνουμε τις πόρτες στην Ελλάδα. Πήγαμε για ένα μικρό διάστημα, να δούμε τι γίνεται σε μια άλλη χώρα. Όταν η Ελπινίκη έγινε 4 ετών, και μετά από 4 χρόνια στην Αυστραλία, γυρίσαμε πίσω», περιέγραψε σχετικά με την απόφαση που είχαν πάρει με το σύζυγό της, Νίκο Κουρκούλη, να μεταναστεύσουν για κάποια χρόνια στην Αυστραλία.

Μιλώντας τέλος για τον σύζυγό της, Νίκο Κουρκούλη, και τις προτάσεις που του έχουν γίνει για κάποια τηλεοπτικά concepts η ίδια είπε ότι «Πολλές φορές τον έχουν καλέσει για παρουσιάσεις και διάφορα παιχνίδια, όπως και εμένα. Μας φλερτάρει πολύ καιρό η τηλεόραση. Όταν μου είχε γίνει πρόταση για πρωινό ήταν κάτι που δεν ήταν στα άμεσα σχέδιά μου. Ήταν το θέμα του χρόνου, μόλις είχα κάνει τον Ραφαήλ. Οπότε νομίζω ότι όλα έχουν να κάνουν με το timing. Αν είσαι έτοιμος εκείνη τη στιγμή να δεχτείς όλο αυτό και αν σου ταιριάζει».

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024