Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Snik: Ο χωρισμός και η επόμενη μέρα

Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Snik: Ο χωρισμός και η επόμενη μέρα

Σαν «βόμβα» έσκασε η είδηση του χωρισμού ανάμεσα σε Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Snik, οι οποίοι λίγο πριν συμπληρώσουν δύο χρόνια μαζί, έριξαν τίτλους τέλους στη σχέση τους

Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Snik αποτελούν ένα από τα ζευγάρια της ελληνικής showbiz που από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η σχέση τους, βρέθηκαν με το love story τους στο επίκεντρο της δημοσιότητας.

Και εκεί που ο ερωτάς τους πρωταγωνιστούσε στα media και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι πρώτες φήμες για τον χωρισμό τους έγιναν viral σε χρόνο dt.

Τους τελευταίους δύο μήνες η σχέση τους περνούσε κρίση και σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού ΟΚ! που κυκλοφορεί με τα «ΝΕΑ Σαββατοκύριακο», η Ηλιάνα Παπαγεργίου λίγο μετά το Πάσχα έφυγε από την πολυτελή μεζονέτα που είχαν νοικιάσει μαζί στην Πεντέλη και μετακόμισε σε δικό της σπίτι.

Λίγες ημέρες μετά ο Snik διέγραψε τις κοινές φωτογραφίες τους από τα social media ενώ έκανε unfollow την Έλενα Χριστοπούλου, γεγονός που ενίσχυσε τις φήμες περί χωρισμού.

«Δεν ήταν μια εύκολη απόφαση για κανέναν από τους δύο. Πλέον όμως εκείνη νιώθει πολύ καλύτερα. Εξάλλου διατηρεί πολύ καλά αισθήματα για τον Δημήτρη, είναι ένας άνθρωπος που ερωτεύτηκε πολύ» ανέφερε χαρακτηριστικά στο περιοδικό άνθρωπος από το περιβάλλον της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Μέχρι στιγμής πάντως το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια  δεν έχει μιλήσει ακόμα δημόσια για τα νέα δεδομένα της προσωπικής της ζωής, καθώς όλη της την προσοχή την έχει ρίξει στη δουλειά της.

Όσο για τον Snik, πριν από λίγες ημέρες «τάραξε» τα νερά, αφού εθεάθη στο πλευρό της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου την Τετάρτη 12 Μαΐου στην φιέστα του Ολυμπιακού, γεγονός που πυροδότησε φήμες για πιθανό φλερτ ανάμεσά τους.

«Πήγαν και έφυγαν χωριστά», επιβεβαιώνει άνθρωπος που ήταν εκεί στο περιοδικό ΟΚ!, ο οποίος πρόσθεσε:

«Εκείνη είχε δεχτεί πρόταση να πρωταγωνιστήσει στο τελευταίο του κλιπ, αλλά δεν πρόλαβε γιατί εκείνες τις μέρες έμπαινε στη “Φάρμα” του ΑΝΤ1. Το μόνο που φάνηκε ήταν μια αμοιβαία συμπάθεια ανάμεσά τους».

Sports in

Οι πέντε υποψήφιοι προπονητές του Τζόκοβιτς – Ο επικρατέστερος και η «βόμβα» του Φέντερερ (pics+vids)

Κοιτάζει την επόμενη μέρα ο Νόβακ Τζόκοβιτς, μετά το διαζύγιο με τον Γκόραν Ιβανίσεβιτς. Ο Νέναντ Ζίμονιτς που εθεάθη στην προπόνηση του Σέρβου και το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον σπουδαίο Ρότζερ Φέντερερ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024