Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λήδα Ματσάγγου: H μεγάλη επιστροφή της στον «Σιωπηλό Δρόμο»

Λήδα Ματσάγγου: H μεγάλη επιστροφή της στον «Σιωπηλό Δρόμο»

Μετά από αποχή πολλών ετών η ηθοποιός Λήδα Ματσάγγου, επιστρέφει στο MEGA, μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά «Σιωπηλός Δρόμος»

Χαρούμενη για την επιστροφή του MEGA αλλά και για την προσεχή τηλεοπτική συμμετοχή της στη σειρά «Σιωπηλός Δρόμος» παρουσιάστηκε η ηθοποιός Λήδα Ματσάγγου στο «Πάμε Δανάη!» όπου βρέθηκε καλεσμένη το μεσημέρι της Παρασκευής (21/5).

«Δέχθηκα με πολλή χαρά να συμμετάσχω στον ‘’Σιωπηλό Δρόμο’’. Είναι μια σειρά που πληροί όλες τις προδιαγραφές και που πιστεύω πολύ. Παρακολουθώ τον ‘’Σιωπηλό Δρόμο’’. Θέλω να μάθω τι γίνεται στα επόμενα επεισόδια. Ευχάριστο που γίνονται τέτοιες δουλειές. Είναι πολύ θετικό ότι ξεκινάει και πάλι η μυθοπλασία στην Ελλάδα. Δεν μπαίνουν όλοι στο Netflix. Χαίρομαι που το MEGA γύρισε στην ζωή μας. Άφησε εποχή το MEGA με την μυθοπλασία. Είναι ένα μέρος του σπιτιού μου το ΜEGA» τόνισε χαρακτηριστικά η Λήδα Ματσάγγου.

Ελληνικό #Metoo

Σχετικά με τις αποκαλύψεις για παρενοχλήσεις και κακοποιήσεις τόσο στο καλλιτεχνικό στερέωμα όσο και ευρύτερα στην χώρα, η Λήδα Ματσάγγου δήλωσε ότι την  στεναχώρησε, την ξάφνιασε και την σόκαρε η κατάχρηση εξουσίας.

H ίδια μεταξύ άλλων σημείωσε:

«Eίναι πολύ ωραίο που αντιδράσαμε. Μπήκαν οι βάσεις, ώστε να αποτρέπονται τέτοιες παραβατικές συμπεριφορές. Μπράβο στους συναδέλφους που βγήκαν να μιλήσουν. Το φυσιολογικό είναι να φοβάται ο θύτης, όχι το θύμα».

Η αποχή από την τηλεόραση

Η Λήδα Ματσάγγου μίλησε ακόμα και για την συνειδητή απόχη της από την τηλεόραση τα τελευταία χρόνια.

«Ήρθε ο γιός μου και έκανα focus εκεί. Το 2009 γεννήθηκε ο γιός μου. Η τελευταία μου δουλειά ήταν στην τηλεόραση το 2008. Γύρισε ο κόσμος ανάποδα. Βγήκε από μέσα μου η ανάγκη να μην το χάσω όλο αυτό, να το γευτώ» σημείωσε, κάνοντας λόγο ότι ήθελε να αφοσιωθεί στο μεγάλωμα του παιδιού της.

«Όταν γίνεσαι μανούλα, γίνεσαι αλτρουιστής. Σταματάς να ενδιαφέρεσαι για σένα. Η μόνη σου έγνοια είναι να είναι καλά ο άλλος. Αυτό σε κάνει καλύτερο άνθρωπο. Παίρνεις χαρά από αυτό. Δεν είναι εύκολο να μεγαλώνεις ένα παιδί χωρίς βοήθεια. Η δουλειά είναι δύσκολο να συνδυαστεί. Αλλά αγαπάω και τη δουλειά μου» πρόσθεσε η Λήδα Ματσάγγου.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα δήλωσε η Λήδα Ματσάγγου μιλώντας στο «Πάμε Δανάη!»

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024