Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σοκάρει η περιγραφή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου: Έσωσα μία γυναίκα από πνιγμό!

Σοκάρει η περιγραφή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου: Έσωσα μία γυναίκα από πνιγμό!

Μια καλή πράξη από την παρουσιάστρια-Διαβάστε τι ακριβώς έγινε

Η παρουσιάστρια με αφορμή την εξομολόγηση του Μάριου Ιορδάνου και της συζύγου του Σοφίας όταν εκείνος υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο, αποκάλυψε ένα απίστευτο περιστατικό που βίωσε και η ίδια και που πραγματικά τη σόκαρε.

Όπως είπε η Ηλιάνα ήταν σε μία ταβέρνα ανήμερα της 25ης Μαρτίου που όλη η Ελλάδα τρώει ψάρι στη Νέα Υόρκη, στην Αστόρια. Η ταβέρνα ήταν γεμάτη με πάρα πολύ κόσμο και ξαφνικά η κοπέλα που καθόταν στο πίσω τραπέζι άρχισε να πνίγεται από κόκαλο. Εκείνη πνίγεται και η φίλοι της γελάει όμως ήταν από τον πανικό.

Η Ηλιάνα φώναξε τον σερβιτόρο για να βοηθήσει την κατάσταση μιας και έβλεπε πως όλο το υπόλοιπο μαγαζί αδιαφορούσε και τότε ενημερώθηκε ότι δεν γινόταν να τη βοηθήσει κανείς παρά μόνο να περιμένουν να έρθει το ασθενοφόρο.

Όπως αποκάλυψε η Ηλιάνα, ο σερβιτόρος της είπε ότι απαγορεύεται να ακουμπήσεις έναν άνθρωπο ο οποίος εκείνη την ώρα αντιμετωπίζει τέτοιου είδους πρόβλημα γιατί σε περίπτωση που ο παθών ή η παθούσα χάσει τη ζωή του/της, η οικογένεια μπορεί να σε θεωρήσει υπεύθυνο για κάποιο λάθος χειρισμό σε μία τόσο επείγουσα κατάσταση.

Όμως η Ηλιάνα δεν υπάκουσε, έτρεξε να βοηθήσει την κοπέλα που πνιγόταν. Όπως τόνισε όμως, επειδή είναι πολύ αδύνατη, δεν μπορούσε να τη βοηθήσει και έτσι τη βοήθησε μία φίλη που είχε μεγαλύτερη σωματική διάπλαση. Έτσι κατάφεραν να σώσουν την κοπέλα καθώς το κόκαλο έφυγε από το λαιμό και όλα πήγαν κατ’ ευχή.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024