Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
H Google ανοίγει το πρώτο της φυσικό κατάστημα

H Google ανοίγει το πρώτο της φυσικό κατάστημα

Η απόφαση συνιστά στροφή για τη στρατηγική της Alphabet ειδικά έναντι της Apple, η οποία έχει φτάσει τα 270 καταστήματα μόνο στις ΗΠΑ.

Την επιτυχία της Apple φαίνεται πως… ζήλεψε η Alphabet Inc. ανακοινώνοντας πως το καλοκαίρι θα προχωρήσει στη λειτουργία του πρώτου φυσικού καταστήματος της Google παγκοσμίως. Μάλιστα, το κατάστημα θα ανοίξει στη συνοικία Τσέλσι της Νέας Υόρκης, κοντά στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, όπου εργάζονται 11.000 άτομα.

Αν και η Google έχει στο παρελθόν «στήσει» pop-up καταστήματα για την προώθηση των προϊόντων και υπηρεσιών της, θα είναι η πρώτη φορά που θα ιδρύσει κανονικό κατάστημα, το οποίο μάλιστα θα παρέχει και υπηρεσία παραλαβής προϊόντων τα οποία οι καταναλωτές θα έχουν παραγγείλει online. Επίσης, στόχος της διοίκησης είναι να προσφέρει μια διαδραστική εμπειρία στους καταναλωτές.

Η απόφαση της Alphabet συνιστά μια σημαντική στροφή του Ομίλου ειδικά σε σχέση με την ανταγωνιστική Apple, η οποία εδώ και χρόνια έχει επενδύσει σημαντικά και στην ανάπτυξη μιας αλυσίδας καταστημάτων σε όλο τον κόσμο. Είναι χαρακτηριστικό πως η Apple άνοιξε τα πρώτα, δύο καταστήματα της στις ΗΠΑ, το 2001 και έκτοτε έχει δημιουργήσει μια αλυσίδα με 270 καταστήματα μόνο στις ΗΠΑ και πολλά ακόμη διεθνώς.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024