Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: Ποζάρει στο σαλόνι του σπιτιού της και είναι αγνώριστη!

Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: Ποζάρει στο σαλόνι του σπιτιού της και είναι αγνώριστη!

Αφορμή στάθηκε η κυκλοφορία του νέου βιβλίου της Ζήνας Κουτσελίνη, η οποία μάλιστα εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία για να κάνει και ένα πολιτικό σχόλιο για τον ρόλο του ΠΑΣΟΚ

Η Ζήνα Κουτσελίνη εξέδωσε βιβλίο και η καλή της φίλη και χήρα του Ανδρέα Παπανδρέου, Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου, ανάρτησε μια σειρά από φωτογραφίες για να της στείλει της ευχές της.

«Καλοτάξιδο αγαπημένη μου φίλη Ζήνα Κουτσελίνη, είναι υπέροχο, δεν το χορταίνω. Αισιοδοξία στην καθημερινότητα», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου.

Στη συνέχεια, όμως, η Ζήνα Κουτσελίνη δημοσίευσε περισσότερες φωτογραφίες της Δήμητρας Λιάνη-Παπανδρέου, όπου φαίνεται το σαλόνι της.

Ξύλινα πατώματα, ένας άνετος, γωνιακός γκρι καναπές με πολλά μαξιλάρια, ένα βάζο με πολύχρωμα λουλούδια και ένας ξύλινος καθρέφτης είναι μερικές από τις λεπτομέρειες που χαρακτηρίζουν τη διακόσμηση που έχει επιλέξει για το σπίτι της.

Ιδιαίτερα εντυπωσιακή και επιβλητική είναι η αντικέ τραπεζαρία σε συνδυασμό με τον μπουφέ, που δίνουν μεγαλοπρέπεια στον χώρο. Πολύ εντυπωσιακός είναι και ο πολυέλαιος, καθώς και το χαλί που παραπέμπει σε εκείνα των κλασικών αρχοντικών.

Όσο για το στιλ της, τον τελευταίο χρόνο η Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου έχει υιοθετήσει ένα κοντό ξανθό μαλλί, ενώ επέλεξε ένα comfy οutfit.

«Η κυρία Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου διάλεξε μια σελίδα και ξεκίνησε να διαβάζει το βιβλίο! Την ευχαριστώ! Άλλωστε είπαμε το ΠΑΣΟΚ άλλαξε τη σελίδα της ιστορίας με τον Ανδρέα! Από μικρή αφισοκολλούσα!», σχολίασε η Ζήνα Κουτσελίνη.

Δείτε τις αναρτήσεις:

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024