Η Ζήνα Κουτσελίνη εξέδωσε βιβλίο και η καλή της φίλη και χήρα του Ανδρέα Παπανδρέου, Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου, ανάρτησε μια σειρά από φωτογραφίες για να της στείλει της ευχές της.

«Καλοτάξιδο αγαπημένη μου φίλη Ζήνα Κουτσελίνη, είναι υπέροχο, δεν το χορταίνω. Αισιοδοξία στην καθημερινότητα», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου.

Στη συνέχεια, όμως, η Ζήνα Κουτσελίνη δημοσίευσε περισσότερες φωτογραφίες της Δήμητρας Λιάνη-Παπανδρέου, όπου φαίνεται το σαλόνι της.

Ξύλινα πατώματα, ένας άνετος, γωνιακός γκρι καναπές με πολλά μαξιλάρια, ένα βάζο με πολύχρωμα λουλούδια και ένας ξύλινος καθρέφτης είναι μερικές από τις λεπτομέρειες που χαρακτηρίζουν τη διακόσμηση που έχει επιλέξει για το σπίτι της.

Ιδιαίτερα εντυπωσιακή και επιβλητική είναι η αντικέ τραπεζαρία σε συνδυασμό με τον μπουφέ, που δίνουν μεγαλοπρέπεια στον χώρο. Πολύ εντυπωσιακός είναι και ο πολυέλαιος, καθώς και το χαλί που παραπέμπει σε εκείνα των κλασικών αρχοντικών.

Όσο για το στιλ της, τον τελευταίο χρόνο η Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου έχει υιοθετήσει ένα κοντό ξανθό μαλλί, ενώ επέλεξε ένα comfy οutfit.

«Η κυρία Δήμητρα Λιάνη-Παπανδρέου διάλεξε μια σελίδα και ξεκίνησε να διαβάζει το βιβλίο! Την ευχαριστώ! Άλλωστε είπαμε το ΠΑΣΟΚ άλλαξε τη σελίδα της ιστορίας με τον Ανδρέα! Από μικρή αφισοκολλούσα!», σχολίασε η Ζήνα Κουτσελίνη.

Δείτε τις αναρτήσεις:

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο