Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νέα απίστευτη καταγγελία στο θέατρο: «Κατέβασε το παντελόνι και μου είπε...»

Νέα απίστευτη καταγγελία στο θέατρο: «Κατέβασε το παντελόνι και μου είπε…»

Ελληνίδα ηθοποιός που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό με τη συμμετοχή της σε μια από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές της τελευταίας 10ετίας αποκαλύπτει πως σε ηλικία 24 ετών δέχτηκε σεξουαλική επίθεση και ανήθικες προτάσεις από καταξιωμένο ηθοποιό με αντάλλαγμα πολυπόθητους ρόλους.

Μια νέα καταγγελία έρχεται να ταράξει όλο και περισσότερο τα πλέον φουρτουνιασμένα νερά του θεάτρου και του ελληνικού MeToo.

Ελληνίδα ηθοποιός που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό με τη συμμετοχή της σε μια από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές της τελευταίας 10ετίας, αποκαλύπτει στη «Μπαμ στο Ρεπορτάζ» πως σε ηλικία 24 ετών δέχτηκε σεξουαλική επίθεση και ανήθικες προτάσεις από καταξιωμένο ηθοποιό με αντάλλαγμα πολυπόθητους ρόλους.

Αρχές

Η γνωστή ηθοποιός (η οποία θέλει να τηρήσει την ανωνυμία της, αλλά δηλώνει πρόθυμη να καταθέσει στις δικαστικές Αρχές) εξιστορεί πώς γνωρίστηκε με τον πρωταγωνιστή που καταγγέλλει, ενώ περιγράφει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τον τρόπο της δράσης του.

Η καταγγέλλουσα αναφέρει ότι γνώρισε τον κατηγορούμενο όταν ήταν φοιτήτρια στη δραματική σχολή. Εκείνη την περίοδο βρίσκονταν αμφότεροι κάτω από τη «στέγη» μεγάλου καναλιού, συμμετέχοντας σε σίριαλ που γυρίζονταν. Ωστόσο, όπως η ίδια καταγγέλλει, πολύ γρήγορα τον απομυθοποίησε και τον σιχάθηκε!

«Ρούφα»: Το τίμημα μιας καριέρας

«Ένα βράδυ φεύγοντας από το στούντιο μού πρότεινε να με γυρίσει εκείνος με το αυτοκίνητο. ∆έχτηκα με χαρά. Στη διαδρομή του ανέφερα ότι είμαι φοιτήτρια δραματικής σχολής και ότι θα ήθελα πολύ κάποια στιγμή να συνεργαστούμε. Μέσα στο αυτοκίνητο ήταν κύριος, δεν με έφερε καθόλου σε δύσκολη θέση. Μάλιστα μου πρότεινε να πάω αύριο στο θέατρο που πρωταγωνιστεί, ώστε να του αφήσω το βιογραφικό μου. Εγώ πήγα πανευτυχής την επόμενη ημέρα στο θέατρο. Μου είπε να τον ακολουθήσω στο καμαρίνι του.»

«∆ιάβασε το βιογραφικό μου και φάνηκε ενθουσιασμένος. Με ρώταγε για τους στόχους μου και εγώ χάρηκα πολύ που μου αφιέρωνε χρόνο ένας τόσο καταξιωμένος ηθοποιός.

Κάποια στιγμή σηκώθηκε και έφυγε από το καμαρίνι και μετά από λίγα λεπτά τον βλέπω να επιστρέφει με κατεβασμένο το παντελόνι, να κλειδώνει την πόρτα και να έρχεται προς το μέρος μου λέγοντάς μου ‘’ρούφα’’.

Εγώ αρχικά παθαίνω σοκ. Μόλις συνειδητοποίησα τι συνέβαινε του λέω ‘’αυτό είναι το τίμημα για να κάνω καριέρα;’’ και μου απαντάει ‘’δεν ξέρω, αυτό θα το δούμε’’. Εγώ τα έχασα, δεν ήξερα τι να κάνω. Φοβήθηκα μην κλείσω την πόρτα στο όνειρό μου. Του είπα να με αφήσει να το σκεφτώ και σηκώθηκα και έφυγα τρέμοντας» περιέγραψε στην «Μ» η ηθοποιός.

Παράλληλα ανέφερε ότι ο γνωστός ηθοποιός έχει καταστρέψει πολλά νέα παιδιά, καθώς έβαζε «λόγια» σε διάφορους θιασάρχες, προκειμένου να μη βρίσκουν ανοιχτές «πόρτες» για δουλειά!

Τηλεφωνήματα

«Στο βιογραφικό μου είχα γράψει μέσα το τηλέφωνό μου και από εκείνη την ημέρα ξεκίνησε να με παίρνει τηλέφωνο. Συγκεκριμένα μου έκανε αναπάντητες και ζητούσε να τον καλέσω εγώ για να μη βλέπει η γυναίκα του στις εξερχόμενες κλήσεις τον αριθμό μου. Κάθε φορά που με έπαιρνε τηλέφωνο ταραζόμουν, ήλπιζα ότι με παίρνει για επαγγελματικούς λόγους, τελικά όμως μου έλεγε κάθε φορά τις ερωτικές φαντασιώσεις που κάνει και άλλα χυδαία πράγματα» περιγράφει.

Μάλιστα ανέφερε ότι την καλούσε στο τηλέφωνο συνεχώς, πολλές φορές κάνοντάς της μέχρι και 30 αναπάντητες κλήσεις!

«Μετά από κάποιο καιρό συναντηθήκαμε πάλι τυχαία σε μια οντισιόν. Είχε κρατήσει τον αριθμό μου και ξεκίνησε πάλι να με ενοχλεί τηλεφωνικά. Τον ρώταγα αν θα συνεργαστούμε και μου απαντούσε ‘’δεν ξέρω’’, υπονοώντας ότι αν θέλω να συνεργαστούμε πρέπει πρώτα να περάσω από το κρεβάτι του» σημείωσε.

Τα θύματα

«Θα ήθελα να πω σε όλα τα κορίτσια που έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης ή κακοποίησης να μη φοβούνται, δεν υπάρχει ισχυρός. Πρέπει να μιλάνε τα θύματα, μόνο έτσι μπορούν να καταπολεμηθούν αυτοί οι άνθρωποι. Όσο σωπαίνουμε και δεν μιλάμε είμαστε συνένοχοι, πρέπει να αντιδράμε. Όλα αυτά τα χρόνια δεν τον είχα καταγγείλει, γιατί σκεφτόμουν ότι θα ρίξω μια ακόμη σπρωξιά με το γοβάκι μου σε έναν άνθρωπο ο οποίος έχει πάρει την κατηφόρα και θα βοηθήσω να πάει στον Άδη. Σκέφτηκα όμως ότι αν μείνω παρατηρητής αυτομάτως γίνομαι συνένοχος στο να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι. Όσον αφορά εκείνον, θα ήθελα να του πω ότι η ζωή μου μέχρι σήμερα μου δίδαξε ότι οι πραγματικοί άντρες δεν υποκύπτουν ποτέ στα πάθη τους, ξέρουν να ελέγχουν τους εαυτούς τους. Αυτό σημαίνει ότι ο άνθρωπος που καταγγέλλω σήμερα δεν είναι πραγματικός άντρας» ξεσπάθωσε η καταγγέλλουσα.

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024