Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
4 ζώδια που θα σε κάνουν να υποφέρεις αν ξαναγυρίσεις

4 ζώδια που θα σε κάνουν να υποφέρεις αν ξαναγυρίσεις

Είναι λάθος να δώσεις δεύτερη ευκαιρία σε ένα από τα παρακάτω ζώδια γιατί το όλο θέμα της επανασύνδεσης θα σας βγει «ξινό»

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η επιστροφή σε έναν Σκορπιό ισοδυναμεί με… «αυτοκτονία». Δεν πρέπει να το κάνεις ειδικά αν έχετε χωρίσει με άσχημο τρόπο και φταις εσύ. Αν τον είχες παρατήσει ή τον αδίκησες ή γενικότερα έχεις κάνει οτιδήποτε για να τον πληγώσεις, θα είναι εγκληματικό να γυρίσεις πίσω, πολύ απλά διότι θα είσαι… «βούτυρο στο ψωμί του». Θα πάρει την εκδίκηση που τόσο επιθυμεί. Δηλαδή, πρώτα θα πάρει το αίμα του πίσω και μετά θα σε διώξει!

ΤΑΥΡΟΣ

Υπάρχει αιτία που χώρισες με έναν Ταύρο. Προφανώς είχατε τα προβλήματά σας, τις διαφωνίες κτλ, που σας οδήγησαν στο να δώσετε ένα τέλος. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να γυρίσεις πίσω σε έναν Ταύρο, διότι είναι από τα ζώδια που δεν… αλλάζουν. Δεν θα αλλάξει ο χαρακτήρας του, οι συνήθειές του και τα ελαττώματά του. Άρα άδικος κόπος να παλέψεις μια σχέση που ούτως ή άλλως δεν είχε καλή κατάληξη την πρώτη φορά.

ΚΡΙΟΣ

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να γυρίσεις πίσω σε έναν Κριό. Ο βασικός λόγος είναι ότι κατά πάσα πιθανότητα έχει κάνει άλλη σχέση. Οι Κριοί γενικά δεν τον κλαίνε για καιρό τον μακαρίτη. Προχωράνε σε κάτι νέο άμεσα γιατί αυτό τους αναζωογονεί και τους δίνει ενέργεια. Οπότε αν εσύ γυρίσεις πίσω, θα τον βρει σε άλλη αγκαλιά, να περνάει καλά και να έχει ήδη ξεχάσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος εάν χωρίσει προχωρά άμεσα στην επόμενη σχέση του. Σαν τον Κριό, με την μόνη διαφορά ότι σε περίπτωση που εσύ γυρίσεις, θα σε δεχτεί με ανοιχτές αγκάλες, αλλά θα σας έχει και τις δυο παράλληλα. Γιατί ο Δίδυμος θέλει και την Κοκό και την Κική. Δεν κάνει διακρίσεις και δεν τον χαλάει το… τρίο. Άσε που μπορεί να υπάρχουν κι άλλες στο κάδρο που εσείς θα αγνοείτε. Αν δεν θες λοιπόν να είσαι μια από τις πολλές καβάτζες του, άστον στην ησυχία του και κοίτα την ζωή σου και το μέλλον σου.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024