Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τζένιφερ Λόπεζ: Γιατί δεν επέστρεψε ποτέ το δαχτυλίδι αρραβώνων στον Μπεν Άφλεκ

Τζένιφερ Λόπεζ: Γιατί δεν επέστρεψε ποτέ το δαχτυλίδι αρραβώνων στον Μπεν Άφλεκ

Τι αποκάλυψε ο πρώην εκπρόσωπος της σταρ σχετικά με την φημολογούμενη επανασύνδεση της με τον Μπεν Άφλεκ.

Μπορεί η διάλυση του αρραβώνα τους να έγινε πριν από 17 ολόκληρα χρόνια όμως, όπως κάποια νέα στοιχεία δείχνουν, η Τζένιφερ Λόπεζ ίσως να μην είχε ξεπεράσει ποτέ τον Μπεν Άφλεκ.

Η φημολογούμενη επανασύνδεσή της σταρ με τον ηθοποιό έχει προκαλέσει ντελίριο στους θαυμαστές τους και τους νοσταλγούς των αρχών του μιλένιουμ.

Σύμφωνα με τον πρώην εκπρόσωπο της Λόπεζ υπάρχει μια σημαντική λεπτομέρεια που ρίχνει φως στην αναθέρμανση του ειδυλλίου.

Όπως υποστήριξε ο Ρόμπερτ Σάτερ η διάσημη τραγουδίστρια δεν επέστρεψε ποτέ το δαχτυλίδι αρραβώνων που της είχε χαρίσει ο Μπεν Άφλεκ παρόλο που οι δυο τους αποφάσισαν το 2004 να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους.

«Αν τα πράγματα προχωρήσουν για αυτούς τους δύο, θεέ μου, έχει ήδη το πιο όμορφο δαχτυλίδι που έχω δει ποτέ», ανέφερε ο ίδιος στο podcast του με τίτλο «Naughty But Nice».

Το εν λόγω δαχτυλίδι είναι διαμαντένιο, 6 καρατιών και σχεδιασμένο από τον Harry Winston. Η αξία του εκτιμάται στα 2,5 εκατομμύρια δολάρια.

Την προηγούμενη εβδομάδα το TMZ ανέφερε πως ο Μπεν Άφλεκ έστελνε ερωτικά γράμματα στην Τζένιφερ Λόπεζ πριν τον χωρισμό της από τον Άλεξ Ροντρίγκεζ.

Ο 48χρονος Άφλεκ και η 51χρονη J.Lo βρίσκονταν σε «τακτική επικοινωνία μέσω email» ήδη από τις αρχές Φεβρουαρίου, σύμφωνα με μια πηγή του ιστότοπου.

Η αλληλογραφία τους ξεκίνησε όταν η Λόπεζ ταξίδεψε στην Καραϊβική για να γυρίσει την ταινία «Shotgun Wedding» και τα μηνύματα του Άφλεκ ήταν «γεμάτα αγάπη και επιθυμία για την Τζένιφερ» και όχι φιλικά, σύμφωνα με τη ίδια πηγή. Στα μηνύματά του, ο ηθοποιός έλεγε στην ποπ σταρ πόσο όμορφη φαινόταν στις φωτογραφίες της από τη Δομινικανή Δημοκρατία. Η Λόπεζ από την άλλη απάντησε στον ηθοποιό ότι μπορεί να «κατακτά την καρδιά της» με το γράψιμό του.

Δείτε παρακάτω το περίφημο δαχτυλίδι:

Sports in

Η εντυπωσιακή προσέλευση Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στη Euroleague

Η Euroleague έβγαλε το μέσο όρο των εισιτηρίων της, με αυτά να είναι περισσότερα από ποτέ άλλοτε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024