«Υπήρξαν θρασείες συμπεριφορές που, όμως, τις σταματούσα με κάθετο τρόπο. Με αρρώσταινε να βλέπω ασχήμιες» είπε μεταξύ άλλων η Πέμη Ζούνη σε πρόσφατη συνέντευξή της όταν ρωτήθηκε για το αν η ίδια έχει δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση.

Μιλώντας στην Real News η ηθοποιός αναφέρθηκε στις πρόσφατες καταγγελίες στον χώρο του θεάματος. Για τις κακές συνεργασίες είπε: «Τις προλάβαινα με έναν τρόπο, τις μυριζόμουν κι έλεγα όχι. Απομακρυνόμουν από ένστικτο. Δεν με ένοιαζε τι θα παίξω, αλλά με ποιους θα δουλέψω. Θέλω να χαίρομαι στην πρόβα γιατί το θέατρο είναι χαρά. Είναι σκληρή δουλειά αλλά και χαρά.»

Σχετικά με το αν η ίδια έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης ανέφερε: «Υπήρξαν θρασείες συμπεριφορές που, όμως, τις σταματούσα με κάθετο τρόπο. Με αρρώσταινε να βλέπω ασχήμιες. Ψυχολογική βία έχω ζήσει κι ήταν τρομερή. Πρέπει να μιλάμε όποτε συμβαίνει κάτι. Χωρίς φόβο».

«Τους καμάρωσα όσους βγήκαν και μίλησαν. Τόλμησαν με γενναιότητα αξιοζήλευτη και τους βγάζω το καπέλο! Μετά από αυτό, πιστεύω ότι θα καθαρίσει το τοπίο κι οι επίδοξοι θύτες θα… κουμπώνονται και θα φοβούνται να κάνουν αθλιότητες. Έπαθα σοκ με όλες αυτές τις αποκαλύψεις. Ξέραμε ότι κάποιος είναι απότομος σκληρός αλλά δεν ξέραμε πόσο άθλιοι ήταν κάποιοι. Με έπιασε το στομάχι μου.

Αλλά τώρα πήρα μία ανάσα που καθαρίζει το τοπίο. Δεν είναι βρομιά το θέατρο. Δεν είναι αυτοί οι μετρημένοι στα δάχτυλα άθλιοι. Είναι γενναιόδωροι, χαρισματικοί, δοτικοί, καλοί, παθιασμένοι με το αντικείμενό τους άνθρωποι. Το θέατρό είναι φως – δεν είναι το σκοτάδι που βγήκε προς τα έξω. Υπάρχει και σκοτάδι, δυστυχώς, όπως και σε άλλους χώρους αλλά κυρίως υπάρχει φως. Και θέλω να το τονίσω αυτό γιατί ο κόσμος πίστεψε ότι το θέατρο είναι βούρκος. Δεν είναι!» συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο