Η Κατερίνα Καραβάτου, με αφορμή ένα ρεπορτάζ της εκπομπής «Φωλιάς των Κου Κου» εξομολογήθηκε μια προσωπική ιστορία από τα παιδικά της χρόνια. Με παραστατικό τρόπο η παρουσιάστρια αφηγήθηκε το περιστατικό που, σύμφωνα με την ίδια, η μητέρα της δε ξεπέρασε ποτέ στη ζωή της.

Με αφορμή το σπικάζ της συνεργάτιδας της, Ελισάβετ Κυρίτση η παρουσιάστρια είπε:

«Είπε η Ελισάβετ στο σπικάζ ότι πρέπει όλοι να έχουμε αφήσει το παιδί μας κάπου. Δεν το έχουμε αφήσει όλοι, Ελισάβετ, το παιδί μας κάπου… Δεν το έχουμε ξεχάσει όλοι το παιδί μας κάπου… Έχει συμβεί σε ορισμένους ανθρώπους επειδή είσαι εκείνη τη στιγμή σε στρες, σε τρικυμία εν κρανίω… Αυτό το πράγμα όμως μετά δεν μπορεί να το ξεπεράσει κανένας γονιός».

«Και μένα η μαμά μου με έχασε στη λαϊκή αλλά δεν με ξέχασε. Από αυτό έχουν μείνει στη μαμά μου πάρα πολλά τραύματα. Ήμουν τεσσάρων χρονών και ακόμα δεν το έχει ξεπεράσει. Θυμάται που με κρατούσε από το χέρι, εγώ κρατούσα ένα μπουκάλι ξύδι που είχαμε αγοράσει από κάπου, αφήνει το χέρι μου για να πάρει κάτι και εγώ φεύγω. Η μαμά μου άρχισε να φωνάζει, «ένα κοριτσάκι ξανθό με ένα ξύδι»! Με βρήκαν».

«Εγώ δεν το θυμάμαι αυτό το πράγμα, η μαμά μου όμως δεν το έχει ξεπεράσει ποτέ στη ζωή της» πρόσθεσε η ίδια.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο