Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Eurovision 2021: Απόψε ο Α' ημιτελικός με τη συμμετοχή της Κύπρου

Eurovision 2021: Απόψε ο Α’ ημιτελικός με τη συμμετοχή της Κύπρου

Λίγες ώρες έμειναν για τον μεγάλο μουσικό διαγωνισμό.

Στους ρυθμούς της Eurovision κινείται η Ευρώπη. Το Ρότερνταμ έχει φορέσει τα καλά του και μετρά αντίστροφα για το βράδυ όπου θα διεξαχθεί ο Α’ ημιτελικός. Το «Πάμε Δανάη!» μας μεταφέρει στην γιορτινή ατμόσφαιρα του μουσικού διαγωνισμού. Σημειώνεται ότι σήμερα θα απολαύσουμε την Έλενα Τσαγκρινού, που εκπροσωπεί την Κύπρο και στις 20 Μαΐου την συμμετοχή της Ελλάδας με την Στεφανία Λυμπερακάκη.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ του Γιώργου Σταυρινίδη, ο οποίος βρίσκεται στο Ρότερνταμ:

«Χθες είχαμε την πρόβα τζενεράλε για τον Α’ Ημιτελικό και το βράδυ ψήφισαν οι επιτροπές. Το 50% των ψήφων έχει ήδη αποφασιστεί, χωρίς να έχουν διαρρεύσει τα αποτελέσματα. Μένουν οι ψήφοι του κοινού. Γενικά είναι ένας ημιτελικός πάρα πολύ δύσκολος, ο πήχης είναι πολύ υψηλά από όλες τις χώρες που συμμετέχουν. Η Κύπρος δεν πιστεύω πως δεν θα περάσει, καθώς στην ψηφοφορία των δημοσιογράφων πήρε την πρώτη θέση για την καλύτερη πρόβα ενώ σκαρφάλωσε στην τέταρτη θέση στα στοιχήματα για τον τελικό της Eurovision. Οι χώρες που περνάνε από τον Α’ Ημιτελικό είναι 10 κι αυτές που μένουν εκτός είναι επτά».

Επίσης όπως είπε ο ίδιος: «Υπήρξαν κρούσματα κοροναϊού και τέσσερις χώρες δεν παρεβρέθηκαν στο τιρκουάζ χαλί, γιατί μέλη της αποστολής της Πολωνίας και της Ισλανδίας βρέθηκαν θετικοί. Έμειναν σε καραντίνα και έκαναν μοριακό τεστ. Μάλτα και Ρουμανία μένουν στο ίδιο ξενοδοχείο με την Ισλανδία και για λόγους πρόληψης δεν παρεβρέθηκαν επίσης στο τιρκουάζ χαλί. Σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο κρούσμα μετά από τα μοριακά τεστ οι χώρες θα διαγωνιστούν με το βίντεο της πρόβας».

Τέλος ο σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ Μάλτα, Ιταλία και Γαλλία παραμένουν στις τρεις πρώτες θέσεις με την Κύπρο και την Ισλανδία να κλείνουν την πεντάδα.

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024