Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αλμπέρτο Μποτία: Το δημόσιο μήνυμα προς την Ελένη Φουρέιρα και η αντίδρασή της

Αλμπέρτο Μποτία: Το δημόσιο μήνυμα προς την Ελένη Φουρέιρα και η αντίδρασή της

Με αφορμή την σέξι εμφάνισή της στο ολοκαίνουργιο βίντεο κλιπ της με τον Mad Clip

Από το καλό στο καλύτερο φαίνεται πως πηγαίνει η σχέση της Ελένης Φουρέιρα με τον Αλμπέρτο Μποτία οι οποίοι πλέον δεν δείχνουν να έχουν κανένα λόγο να κρύβονται, όπως έκαναν παλιότερα με τη σχέση τους.

Παρ’ όλο που ο γνωστός ποδοσφαιριστής δεν έχει και ιδιαίτερη αδυναμία στα φώτα της δημοσιότητας και δεν είναι το ίδιο ενεργός στα social media όπως η αγαπημένη του, σήμερα είπε να κάνει τη διαφορά και να ανεβάσει δημόσια ένα μήνυμα στήριξης προς εκείνη με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού με τίτλο «Μπορώ» που ερμηνεύει με τον MadClip.

Ανέβασε λοιπόν ένα απόσπασμα από το βίντεο κλιπ μην κρύβοντας το πόσο περήφανος είναι για τη σύντροφό του με την οποία σκοπεύουν να ζήσουν μαζί, όταν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και των δύο τούς το επιτρέψουν.

Η αντίδραση της  Ελένης Φουρέιρα ήταν να κάνει repost στο βίντεο του αγαπημένου της, προσθέτοντας μία τεράστια κατακόκκινη καρδούλα, εκφράζοντάς του έτσι την αγάπη και την ευγνωμοσύνη της για την κίνησή της.

Εκείνος αγωνίζεται σε ομάδα του εξωτερικού και η Ελένη, κυρίως λόγω της παρουσίασης του House of Fame αλλά και λόγω κορονοϊού, δεν έχει τη δυνατότητα να ταξιδεύει κοντά του για να περνούν χρόνο μαζί.

Γνωρίζουν όμως ότι σύντομα όλες αυτές οι δυσκολίες τελειώνουν και θα συνεχίσουν αυτό που άφησαν -λόγω συνθηκών- στη μέση για να ζήσουν τον έρωτά τους στον απόλυτο βαθμό.

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι είχε χωρίσει για μερικούς μήνες, όμως πριν από λίγο καιρό αποφάσισε να δώσει ακόμα μία ευκαιρία στη σχέση του. Κάτι που αποδείχτηκε τελικά σοφή επιλογή αφού από κοινού κατάλαβαν πως ο έρωτάς τους ήταν πολύ δυνατός για να έχει άδοξο τέλος.

Sports in

Μπάγερν Μονάχου: Ράγκνικ το καλοκαίρι και στο βάθος Αλόνσο και… Κλοπ

Η Μπάγερν Μονάχου φαίνεται πως καταλήγει στην περίπτωση του Ραλφ Ράγκνικ για τον βαυαρικόι πάγκο, περιμένοντας το 2025 τον Τσάμπι Αλόνσο ή τον Γιούργκεν Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024