Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σύνορα της αγάπης: Δείτε πώς είναι σήμερα η Ναζλί από τη δημοφιλή σειρά

Σύνορα της αγάπης: Δείτε πώς είναι σήμερα η Ναζλί από τη δημοφιλή σειρά

Η πρώτη τουρκική σειρά που προβλήθηκε στην Ελλάδα πριν... γίνει ο γνωστός καταιγισμός από τούρκικα σίριαλ στη χώρα μας είχε τίτλο «Yabancı Damat». H ακριβής μετάφραση είναι «Ξένος γαμπρός», ωστόσο εμείς τη μάθαμε ως «Τα σύνορα της αγάπης» και την είδαμε το 2005, στο MEGA

Η πρώτη τουρκική σειρά που προβλήθηκε στην Ελλάδα πριν… γίνει ο γνωστός καταιγισμός από τούρκικα σίριαλ στη χώρα μας είχε τίτλο «Yabancı Damat». H ακριβής μετάφραση είναι «Ξένος γαμπρός», ωστόσο εμείς τη μάθαμε ως «Τα σύνορα της αγάπης» και την είδαμε το 2005, στο MEGA.

Αφορούσε τον έρωτα της Τουρκάλας, Ναζλί Μπακλαβατζίογλου με τον Έλληνα, Νίκο Αγγελόπουλο, γιο πασίγνωστου επιχειρηματία. Τη Ναζλί υποδύθηκε η Νehir Erdoğan και τον Νίκο ο Özgür Çevik.

Δεν θα πιστεύετε πως είναι σήμερα η Ναζλί

Στη δωδεκαετία που ακολούθησε, η Νehir συνελήφθη (2014) για χρήση ναρκωτικών και άλλων φαρμακευτικών ουσιών και καταδικάστηκε, σε δεκάμηνη φυλάκιση με πενταετή αναστολή.

Η Hürriyet είχε γράψει πως έγιναν έφοδοι σε Κωνσταντινούπολη, Άγκυρα και Σμύρνη, που είχαν αποτέλεσμα τη σύλληψη 48 ατόμων, εκ των οποίων τα 26 είναι γνωστά στην Ελλάδα από εμφανίσεις τους σε τηλεοπτικές σειρές.

Ήταν στο πλαίσιο αντίδρασης του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σε όσους δεν είχαν εκφραστεί -δημοσίως- με τα καλύτερα λόγια στις πολιτικές του.

H τελευταία είδηση που αφορά τη Nehir, εντοπίστηκε στη Milliyet. Το ρεπορτάζ έγραφε πως πήρε διαζύγιο από τον κινηματογραφιστή, σύζυγο της Ahmet Sesigürgil, με τον οποίον ζούσαν στο Παρίσι από το 2014 -όταν παντρεύτηκαν, έξι μήνες μετά τη γνωριμία τους. Εκείνη για τη δουλειά της επέστρεφε τακτικά στην Τουρκία, ώσπου μια μέρα ανακοίνωσε τη μόνιμη επιστροφή.

Από την άλλη, ο Özgür συνέχισε να δουλεύει ως ηθοποιός και τραγουδιστής, ενώ παντρεύτηκε και πρόσφατα απέκτησε παιδί.

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024