Για την αγαπημένη του Τόνια Σωτηροπούλου μίλησε ο Κωστής Μαραβέγιας αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές της σχέσης τους.

«Είναι πολύ ήρεμη. Δημιουργεί ένα περιβάλλον ασφάλειας και μια νηνεμία, σαν ένα λιμάνι που πιάνεις μετά από φουρτούνες που έχει η ζωή – και αυτό είναι σημαντικό» είπε ο τραγουδιστής μιλώντας στο «Καλύτερα Δε Γίνεται».

Όσο για τις διαμάχες της καθημερινότητας δήλωσε: «Διαφωνούμε πάντα για το ποιες ταινίες θα δούμε. Πάντα υπάρχει μια διαμάχη ότι εγώ μπορεί να θέλω να δω μια ταινία του Μπρεσόν που δεν έχω δει ή του Αντονιόνι -π.χ. το »La Notte» που το είδα μόνος μου τελικά, πάλι- και να θέλει να δει μια σειρά στο Netflix».

Για το νέο του αυτοαναφορικό κομμάτι «Ρίτα» είπε: «Είναι ένας προσωπικός απολογισμός. Η Ρίτα είναι μια ιστορία μοναχικότητας, αλλά και ελπίδας, ένα κορίτσι της νιότης. Είμαι εγώ ουσιαστικά. Είναι ένα αυτοαναφορικό τραγούδι».

«Είναι ένα τραγούδι προσωπικού απολογισμού. Είναι ένα τραγούδι που κοιτά στον χρόνο, στο πώς αλλάζουμε μες στον χρόνο, χωρίς να παίρνει θέση, χωρίς να λέω αν είναι καλύτερα τώρα ή τότε. Απλά στο τέλος λέω »μου έχει λείψει η νιότη, μου έχει λείψει η Ρίτα»».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο