Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έλενα Ακρίτα: Χαμός στα Social Media με τις θεωρίες συνωμοσίας για το εμβόλιο του Κώστα Μπακογιάννη

Έλενα Ακρίτα: Χαμός στα Social Media με τις θεωρίες συνωμοσίας για το εμβόλιο του Κώστα Μπακογιάννη

Χαμό από σχόλια και αντιδράσεις στα social media έχει προκαλέσει η συνωμοσιολογική ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα, η οποία ούτε λίγο, ούτε πολύ κατηγορεί τον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, ότι λέει ψέματα πως εμβολιάστηκε χθες το απόγευμα

Χαμό από σχόλια και αντιδράσεις στα social media έχει προκαλέσει η συνωμοσιολογική ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα, η οποία ούτε λίγο, ούτε πολύ κατηγορεί τον δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, ότι λέει ψέματα πως εμβολιάστηκε χθες το απόγευμα.

Με ανάρτησή της στο Facebook, η οποία στη συνέχεια «εξαφανίστηκε», η Έλενα Ακρίτα ισχυριζόταν ότι ο Κώστας Μπακογιάννης δεν έκανε εμβόλιο κατά του κοροναϊού, δίνοντας «όπλα» στα χέρια των απανταχού «ψεκασμένων» για να ισχυροποιήσουν τις επικίνδυνες για την υγεία του συνόλου θεωρίες τους.

Το κύριο επιχείρημα για τον ισχυρισμό αυτόν είναι πως υπήρχε καπάκι στη βελόνα του εμβολίου. Ποσταρόντας μάλιστα την φωτογραφία από τον εμβολιασμό του δημάρχου Αθηναίων, προσθέτει ότι η γυναίκα που του κάνει το εμβόλιο δεν φοράει γάντια, άλλη μια απόδειξη -για την κυρία Ακρίτα πάντα- ότι ο Κώστας Μπακογιάννης είπε ψέμματα.

Ακριβώς επειδή τέτοιου είδους αναρτήσεις θέτουν εμπόδιο στην προσπάθεια της κοινωνίας και της Πολιτείας να δαμάσει την πανδημία, που έχει στοιχίσει μέχρι σήμερα τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων, αρκετές από τις οργισμένες αντιδράσεις στο post της κυρίας Ακρίτα προέρχονται από γιατρούς.

Δείτε την «εξαφανισμένη» ανάρτηση

H ανάρτησή της με τα fake news αναπάραχθηκε από πλήθος αντιεμβολιαστών και οπαδών θεωριών συνομωσίας στα social media.

Πολλές ήταν οι αντιδράσεις και τα σχόλια (ακόμα και από γιατρούς) για την ψευδή είδηση που διέσπειρε η γνωστή αρθρογράφος και σεναριογράφος, η οποία τελικά κατέβασε την ανάρτηση.

Δείτε τις αντιδράσεις

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024