Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στο Αιγάλεω τα αδέσποτα τα φροντίζουν

Στο Αιγάλεω τα αδέσποτα τα φροντίζουν

Οι εθελοντές φιλόζωοι σε πολλές περιοχές, χωρίς αντάλλαγμα, κάνουν το εσωτερικό τους κάλεσμα πράξη. Με όσα μέσα έχουν σώζουν όσο περισσότερα ζώα μπορούν. Αν έχουν και την βοήθεια του δήμου τότε κάνουν περισσότερα.

Οι εθελοντές φιλόζωοι στο δήμο Αιγάλεω συνεργάστηκαν άψογα με τον Δήμο, και εφάρμοσαν με αλληλοϋποστήριξη, το πρόγραμμα διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς που τρέχει από την δημοτική αρχή και που λόγω των εκτάκτων αναγκών που έχουν προκύψει από την εξάπλωση της πανδημίας covid_19, οι ανάγκες αυτές πολλαπλασιάστηκαν .Προμηθεύτηκε και διένειμε τρεις τόνους ζωοτροφών στο χώρο της αρμόδιας Διεύθυνσης Πρασίνου.

Ειδικότερα, δόθηκαν τροφές για γατάκια μωρά, ενήλικα και στειρωμένα, καθώς και για σκυλάκια ενήλικα και κουτάβια.

Η δράση ολοκληρώθηκε με επιτυχία με μεγάλη επιτυχία όπως μαθαίνουμε καθώς πολλά, έως πρότινος, εγκαταλελειμμένα στη τύχη τους ζώα συντροφιάς, βρήκαν τροφή και φροντίδα στη πόλη.

Ταυτόχρονα και αυτό είναι το διαφορετικό της δράσης, ο Δήμος Αιγάλεω ξεκινάει ένα νέο πρόγραμμα τοποθέτησης μικρών σπιτιών για γάτες, το οποίο θα εξαπλωθεί́ σταδιακά́ σε όλο και περισσότερες γειτονιές της πόλης προσφέροντας στους τετράποδους φίλους μας ασφάλεια.

Ο Δήμαρχος Αιγάλεω Γιάννης Γκίκας, δήλωσε ότι το πρόγραμμα θα συνεχίσει να υλοποιείται με γοργά́ και σταθερά́ βήματα. Αυτό που είπε έχει την μεγαλύτερη αξία. Δηλαδή πως πρόκειται για μια δράση συνεχής που δεν σταματάει και έτσι πρέπει να γίνει. Ίσως να

δημιουργήσουν και ένα καταφύγιο ζώων στη πόλη και δεύτερο αν χρειαστεί. Από ότι φαίνεται εκεί στη δυτική όχθη της Αθήνας οι άνθρωποι προσπαθούν να διδάξουν πολιτισμό.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024