Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ερρίκος Πετιλόν: Συγκλονίζει μιλώντας για τη μάχη με τα ναρκωτικά

Ερρίκος Πετιλόν: Συγκλονίζει μιλώντας για τη μάχη με τα ναρκωτικά

Σε μια σπάνια εξομολόγηση ο Ερρίκος Πετιλόν μίλησε στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια για τη μάχη με τα ναρκωτικά και το πώς κατάφερε να βγει από τη μεγαλύτερη περιπέτεια της ζωής του, αλλά και για τη σχέση με τον γιο του

Το πάλαι πότε διάσημο μοντέλο που περπάτησε στις μεγαλύτερες πασαρέλες και γνώρισε δόξα και δημοσιότητα, ζούσε από μικρή ηλικία μέσα στα πλούτη και την χλιδή. Πάρτι, διασκέδαση, διάσημοι φίλοι και όμορφες γυναίκες στο πλευρό του, μεταξύ αυτών η Ούρσουλα Άντρες αλλά και η πριγκίπισσα Στεφανί του Μονακό.

Ο λόγος για τον Ερρίκο Πετιλόν, ο οποίος ζούσε σε έναν ονειρικό κόσμο, έως ότου προσγειωθεί σε μια άλλη πραγματικότητα, όταν ο πατέρας του χρεοκόπησε και μπήκε στη φυλακή για χρέη.

Σε μια σπάνια εξομολόγηση ο Ερρίκος Πετιλόν μίλησε στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια για τη μάχη με τα ναρκωτικά και το πώς κατάφερε να βγει από τη μεγαλύτερη περιπέτεια της ζωής του, αλλά και για τη σχέση με τον γιο του.

«Έχω κάνει λάθη για τα οποία μετανιώνω»

Αναφορικά για τη χλίδα, μέσα στην οποία μεγάλωσε, αλλά και τις σχέσεις που είχε στη ζωή του είπε πως «το σταριλίκι το υποτιμούσα. Δεν ήταν ο στόχος μου. Μου ερχόντουσαν πράγματα, από τα 17 μου, που αυτό ήταν ευλογία από το θεό και εγώ τα έκανα αχταρμά». «Ήταν πολλά καλά, τα οποία δυστυχώς εγώ δεν μπορούσα να διαχειριστώ, δεν μπορούσα να τα κρατήσω σε ένα επίπεδο».

Ακόμα, παραδέχτηκε ότι έκανε πολλά λάθη στη ζωή του, για τα οποία έχει μετανιώσει. «Ένα κομμάτι που καθημερινά κοιτάω να φροντίζω είναι να μην με μαστιγώνω και να με συγχωρώ. Να με αγαπάω λίγο παραπάνω, γιατί όντως αντιλαμβάνομαι ότι συνέβησαν τόσα καλά και εγώ και έκανα το ένα και το άλλο» είπε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με τον γιό του, ο οποίος είναι σήμερα 26 χρονών, ο Ερρίκος Πετιλόν είπε πως «η σχέση μου με τον γιό μου είναι πολύ καλή», ενώ στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι τον συγχώρησε, για το γεγονός ότι δεν ήταν εκεί όταν μεγάλωνε. «Έχω πολύ καλή σχέση και με εκείνον και με τη μητέρα του» εξήγησε, ενώ όπως είπε ο γιός του του έχει πει «σε έχει συγχωρέσει που δεν ήσουν εκεί».

«Κατάφερα με βοήθεια να απεξαρτηθώ από τις ουσίες»

Αναφορικά με τη μάχη που έδωσε με τον εαυτό του και τις εξαρτίσεις είπε πως «έχει τελειώσει πλέον αυτό».

Μιλώντας για το πως κατάφερε να απεξαρτηθεί είπε πως είχε τη βοήθεια κάποιων ανθρώπων, οι οποίοι μέχρι και σήμερα βρίσκονται δίπλα του.

Ερωτηθείς αν πλέον νιώθει ασφαλής είπε πως πρόκειται «για μια στιγμή που κάνεις μια άλλη ζωή και αποφασίζεις τελικά να ζήσεις».

«Εγώ έχω Θεό. Πιστεύω σε μια ανώτερη δύναμη. Έχω τρακάρει με νταλίκα, έχω ανοίξει το κρανίο μου και έχω ζήσει. Υπήρξα κλινικά νεκρός τρεις φορές» εξήγησε σε άλλο σημείο.

«Θα γούσταρα πολύ να πάω στη Φάρμα»

Ακόμα, είπε πως είναι έτοιμος να επιστρέψει στα «φώτα» της δημοσιότητας, αφού «μου έχει λείψει η τηλεόραση».

«Θα γούσταρα πολύ να πάω στη Φάρμα και σε πάνελ θα έμπαινα» είπε χαρακτηριστικά.

Τέλος, μίλησε για το νέο του βιβλίο, με τίτλο «Ποιος θα το πίστευε, ο Ερρίκος;» που είναι τα τελευταία λόγια της μητέρας του, πριν πεθάνει και αφορά τη ζωή του.

Δείτε όλα όσα είπε:

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024