Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Έρρικα Πρεζεράκου: Η 7χρονη ανιψιά της ολοκλήρωσε τον δεύτερο κύκλο θεραπείας

Έρρικα Πρεζεράκου: Η 7χρονη ανιψιά της ολοκλήρωσε τον δεύτερο κύκλο θεραπείας

Τα νεότερα για την υγεία της μικρής Αναστασίας.

Η μικρή Αναστασία εξακολουθεί να δίνει σκληρή και γενναία μάχη με τον καρκίνο στην Αμερική, έχοντας στο πλευρό της τους γονείς της. Η Έρρικα Πρεζεράκου επικοινωνεί καθημερινά με την αδερφή της στην Αμερική, η οποία της μεταφέρει τις εξελίξεις στην κατάσταση της υγείας της. Σήμερα, λοιπόν, η Έρρικα Πρεζεράκου θέλησε να ενημερώσει τους followers της για την υγεία της ανιψιά της, ανακοινώνοντας ευχάριστα νέα.

Ειδικότερα, η ίδια ανέφερε ότι η Αναστασία ολοκλήρωσε τον δεύτερο κύκλο της θεραπείας της και τώρα θα αρχίσει τον τρίτο και τελευταίο.

«Χθες η Αναστασία έκλεισε τον δεύτερο κύκλο θεραπείας στο Χιουστον και ετοιμάζεται για τον τρίτο στη Νέα Υόρκη, το πιο πιθανό… Όλο αυτό το καιρό θεωρούσα κατάλληλο να σας κρατήσω σε μια ησυχία μέχρι να ολοκληρωθεί η θεραπεία… και έτσι δεν ανέβαζα κάτι… ίσως γιατί η κάθε μέρα όλο αυτό το διάστημα ήταν μια ταλάντωση για την μικρή και τους γονείς της.

Εκεί που είχε σταθεροποιηθεί έμπαινε εντατική και ξαναέβγαινε. Το ένα συναίσθημα ακολουθούσε το άλλο κάθε ώρα και μέρα χωρίς να ξέρεις τι να πεις και κυρίως τι να κανείς. Μόνο η πίστη μας έμεινε ζωντανή και οι προσευχές μας που κάθε φορά πιστεύω την βοηθούσαν να βγει από την εντατική.

Σε όλη αυτή την μέχρι τώρα διαδρομή με έχετε συγκινήσει τόσο πολύ με τα μηνύματα και την στήριξη σας. Σήμερα βρήκα αυτή την φωτογραφία . Η Αναστασία με το μπαμπά της μαθαίνει να ψαρεύει. Ελπίζω μετά το τέλος της 3ης θεραπείας να μπορέσει να ξαναπάει. Πιστεύω η θάλασσα μας έχει ανάγκη από μικρές γοργόνες σαν την Αναστασια μας. Σας ευχαριστώ και πάλι» έγραψε χαρακτηριστικά η Έρρικα Πρεζεράκου.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε στο Instagram η Έρρικα Πρεζεράκου:

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024