Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αντριάνα Παρασκευοπούλου: Το συγκλονιστικό τροχαίο που της άλλαξε τη ζωή

Αντριάνα Παρασκευοπούλου: Το συγκλονιστικό τροχαίο που της άλλαξε τη ζωή

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ, Αντριάνα Παρασκευοπούλου μίλησε για το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε το 2015 και της άλλαξε την ζωή.

Καλεσμένη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή «Happy Day», βρέθηκε  η Αντριάνα Παρασκευοπούλου. Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ μεταξύ άλλων μίλησε και για το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε το 2015 και της άλλαξε την ζωή.

«Ήταν ένα γερό μάθημα ζωής για εμένα, άλλαξα πολύ μετά το τροχαίο. Νομίζω ότι αν μου ζητούσαν να το περιγράψω με μία εικόνα, πώς ήταν το τροχαίο, θα έλεγα ότι μαζί με το αυτοκίνητο που στραπατσαρίστηκε, έσπασαν και τα γυαλιά της καθημερινότητας που φοράμε, χωρίς να τα αντιλαμβανόμαστε. Εκεί γκρέμισα τα κουτάκια μου. Μου είχε κάνει εντύπωση ότι λίγες ημέρες μετά το τροχαίο ότι πια παρατηρούσα και τις αλλαγές μέσα στην ημέρα, μικρά πράγματα δηλαδή.

Αυτό που κατάλαβα απόλυτα είναι η ζωή είναι ένα δώρο και δεν σου δίνεται έτσι απλά. Είναι ένα δώρο που σου δίνεται απλόχερα για να το τιμάς κάθε μέρα και οφείλεις να το τιμάς. Καμία ημέρα δεν πρέπει να είναι δεδομένη. Για να αντιμετωπίσω τον φόβο του τροχαίου, έπιασα ξανά αμέσως το τιμόνι. Το αμάξι σερνόταν για 60 μέτρα στο αντίθετο ρεύμα, θυμάμαι σκεφτόμουν ότι πρέπει να κουλουριάσω τα χέρια και τα πόδια μου για να μην τα σπάσω», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα δήλωσε η Αντριάνα Παρακευοπούλου:

https://www.youtube.com/watch?v=6zJSJTePXvM

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024