Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σάντρα Βουτσά: «Η Αλίκη πέρασε πάρα πολύ δύσκολα δίπλα στον μπαμπά μου»

Σάντρα Βουτσά: «Η Αλίκη πέρασε πάρα πολύ δύσκολα δίπλα στον μπαμπά μου»

Τι είπε η κόρη του Κώστα Βουτσά για την τελευταία την τελευταία σύζυγο του πατέρα της και την σχέση που διατηρεί μαζί της.

Η κόρη του Κώστα Βουτσά, Σάντρα μίλησε για την Αλίκη Κατσαβού, την τελευταία σύζυγο του διάσημου πατέρα της και την σχέση που διατηρεί ακόμα μαζί της, μετά τον θάνατο του δημοφιλούς ηθοποιού.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΧΑΙ η Σάντρα Βουτσά εξομολογήθηκε: «Εγώ με την Αλίκη δεν σταμάτησα ποτέ να έχω επαφές. Ακόμη και μετά τον θάνατο του πατέρα μου, όποτε μπορούμε, βρισκόμαστε. Η Αλίκη πέρασε πάρα πολύ δύσκολα δίπλα στον μπαμπά μου.

Ήταν μέχρι το τέλος μαζί του και πέρασε και οικονομικά δύσκολα μπορώ να πω. Η δουλειά της ως ηθοποιός περνάει τρομερή κρίση, λόγω της κατάστασης, επίσης τη σύνταξη από το κράτος την πήρε ένα χρόνο μετά τον θάνατο του μπαμπά μου.

Ήταν πολύ πιεσμένη και ψυχολογικά. Με τον πατέρα μου ήταν όλη μέρα μαζί, ήταν σύντροφοι και φίλοι, οπότε πέρασε δύσκολα μετά την απώλεια.»

«Δεν ήταν ποτέ μαζί του για οικονομικούς λόγους. Η Αλίκη τον αγάπησε αληθινά τον πατέρα μου. Για να σου πω την αλήθεια μου, ούτε και η μητέρα μου ήταν μαζί του για τα χρήματα» συμπλήρωσε η ίδια απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024