Η κόρη του Κώστα Βουτσά, Σάντρα μίλησε για την Αλίκη Κατσαβού, την τελευταία σύζυγο του διάσημου πατέρα της και την σχέση που διατηρεί ακόμα μαζί της, μετά τον θάνατο του δημοφιλούς ηθοποιού.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΧΑΙ η Σάντρα Βουτσά εξομολογήθηκε: «Εγώ με την Αλίκη δεν σταμάτησα ποτέ να έχω επαφές. Ακόμη και μετά τον θάνατο του πατέρα μου, όποτε μπορούμε, βρισκόμαστε. Η Αλίκη πέρασε πάρα πολύ δύσκολα δίπλα στον μπαμπά μου.

Ήταν μέχρι το τέλος μαζί του και πέρασε και οικονομικά δύσκολα μπορώ να πω. Η δουλειά της ως ηθοποιός περνάει τρομερή κρίση, λόγω της κατάστασης, επίσης τη σύνταξη από το κράτος την πήρε ένα χρόνο μετά τον θάνατο του μπαμπά μου.

Ήταν πολύ πιεσμένη και ψυχολογικά. Με τον πατέρα μου ήταν όλη μέρα μαζί, ήταν σύντροφοι και φίλοι, οπότε πέρασε δύσκολα μετά την απώλεια.»

«Δεν ήταν ποτέ μαζί του για οικονομικούς λόγους. Η Αλίκη τον αγάπησε αληθινά τον πατέρα μου. Για να σου πω την αλήθεια μου, ούτε και η μητέρα μου ήταν μαζί του για τα χρήματα» συμπλήρωσε η ίδια απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο