Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κατερίνα Κακοσαίου: Η κόρη του Γιάννη Πλούταρχου μαγεύει με τη φωνή της- Η ανάρτηση του τραγουδιστή

Κατερίνα Κακοσαίου: Η κόρη του Γιάννη Πλούταρχου μαγεύει με τη φωνή της- Η ανάρτηση του τραγουδιστή

Ένα βίντεο με την κόρη του Κατερίνα να τραγουδάει ένα υπέροχο κομμάτι της Αλέκας Κανελλίδου μοιράστηκε στο Instagram ο Γιάννης Πλούταρχος.

Ξέραμε πως ο μεγάλος γιός του Γιάννη Πλούταρχου, Γιώργος Κακοσαίος έχει ταλέντο στο τραγούδι και ακολουθεί τα χνάρια του διάσημου πατέρα του. Πολλοί είναι μάλιστα αυτοί που σχολιάζουν την ομοιότητα των φωνών τους.

Το ταλέντο όμως όπως φαίνεται απλώνεται σε όλη την οικογένεια. Η Κατερίνα, η πρωτότοκη κόρη του διάσημου τραγουδιστή, έχει σπουδάσει Βιολογία σε πανεπιστήμιο της Κύπρου αλλά η φωνή της είναι αξιοθαύμαστη.

Η ίδια μοιράζεται συχνά στα social media βίντεο στα οποία ερμηνεύει κομμάτια μαζί με τον μπαμπά της ενώ χθες ο Γιάννης Πλούταρχος μοιράστηκε ένα απόσπασμα στο οποίο η Κατερίνα ερμηνεύει ένα εκπληκτικό κομμάτι της Αλέκας Κανελλίδου.

Η ερμηνεία του τραγουδιού «Εξομολόγηση» εντυπωσίασε τους followers του Γιάννη Πλούταρχου. Ανάμεσά τους ήταν και πολλοί διάσημοι που θέλησαν να επαινέσουν την Κατερίνα.

«Όμορφη μου Κατερίνα… με τη βελούδινη φωνή..» έγραψε η Πέγκυ Ζήνα. «Αχ το κορίτσι μου το υπέροχο», έγραψε η Μαρία Κορινθίου. Το σχόλιο του Θανάση Ευθυμιάδη ήταν «Γιάννη μου, αφού έχουν τέτοιες φωνάρες τα παιδιά σου γιατί έτρεχε η Μαρία τόσα χρόνια να τα πηγαίνει σε δραστηριότητες και σχολεία; Να είστε καλά και να τα χαίρεστε. Εκτός από το ταλέντο, φαίνεται ότι πήρε και το ήθος σου».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024