Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έκτη αναβολή στη δίκη του Ιβάν Σαββίδη για το πιστόλι

Έκτη αναβολή στη δίκη του Ιβάν Σαββίδη για το πιστόλι

Έχουν περάσει περισσότερα από 3 χρόνια, αλλά ούτε τώρα διεξήχθη η δίκη του Ιβάν Σαββίδη για την εισβολή στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας με το όπλο

Ακόμη μια φορά ο Ιβάν Σαββίδης δε θα δικαστεί για την εισβολή του στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας με το πιστόλι, όταν ακυρώθηκε γκολ του ΠΑΟΚ ως οφσάιντ, στον ποδοσφαιρικό αγώνα πρωταθλήματος με την ΑΕΚ.

Ένα περιστατικό που είχε κάνει το γύρο του κόσμου, διασύροντας τον ίδιον τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ και τις πρακτικές του, αλλά και συνολικά το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αυτή είναι η έκτη αναβολή στην εκδίκαση της υπόθεσης.

Αυτήν τη φορά ανεστάλη λόγω… κοροναϊού η δίκη του ισχυρού άνδρα του ΠΑΟΚ, και όπως ανακοινώθηκε ο Ιβάν Σαββίδης αναμένεται να λάβει κλήση όταν οριστεί νέα δικάσιμος, το προσεχές χρονικό διάστημα.

Νέα αναβολή, λοιπόν, για ένα σοβαρό περιστατικό, από το οποίο έχουν περάσει ήδη τρία χρόνια.

Και παρόλα αυτά πάντα κάτι συμβαίνει και η δίκη δε διεξάγεται.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του grtimes.gr, παραπέμφθηκε στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο και η υπόθεση προσδιορίστηκε να εκδικαστεί σήμερα (14/5/2021), ύστερα από πέντε αναβολές, αλλά ανεστάλη επειδή ισχύουν περιοριστικά μέτρα για την αποτροπή μετάδοσης του κοροναϊού.

Με βάση τη σχετική ΚΥΑ οι ποινικές δίκες δε διεξάγονται όταν ο κατηγορούμενος δεν είναι κρατούμενος και όταν δεν υπάρχει θέμα παραγραφής του αδικήματος.

Μαζί με τον Ιβάν Σαββίδη κατηγορούνται και άλλα 6 άτομα, μέλη της προσωπικής του φρουράς και ο πρώην τεχνικός διευθυντής της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ Λούμπος Μίχελ.

Οι παραπάνω είχαν εισέλθει στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα ΠΑΟΚ- ΑΕΚ, στις 11 Μαρτίου 2018.

Η (τότε) αθλητική εισαγγελέας Θεσσαλονίκης άσκησε ποινική δίωξη, σε βαθμό πλημμελήματος, για δύο παραβάσεις του νόμου περί αθλητικής βίας.

Η πρώτη αφορά την είσοδο των κατηγορουμένων στο γήπεδο και η δεύτερη σχετίζεται με την οπλοφορία του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος εντοπίστηκε από τις κάμερες να έχει περασμένο στη ζώνη του ένα περίστροφο που κατείχε νόμιμα.

Sports in

Ολυμπιακός – Φερεντσβάρος 10-8: Φουλάρουν για το Final 4 οι Ερυθρόλευκοι

Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Φερεντσβάρος με 10-8, την υποχρέωσε στην πρώτη φετινή της ήττα σε όλες τις διοργανώσεις και έπιασε κορυφή μαζί με τους Ούγγρους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024