Με μεγάλη ανυπομονησία οι απανταχού gamers περιμένουν να αποκαλυφθεί το Battlefield 6. Ύστερα από ένα διάλειμμα, ο νέος τίτλος της σειράς έρχεται για να καθηλώσει όλους όσοι αγαπούν τα first-person shooter παιχνίδια.

Η αποκάλυψη αναμένεται να γίνει τον Ιούνιο ενώ σύμφωνα με την EA θα πρόκειται για μια «πραγματική next-gen εμπειρία».

Το παιχνίδι, σύμφωνα με τον CEO της εταιρείας, Άντριου Γουίλσον, θα κυκλοφορήσει για τα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S και για υπολογιστή. Κατά τις δηλώσεις του ο Γουίλσον διευκρίνισε ότι το νέο Battlefield θα είναι διαθέσιμο τόσο για την τρέχουσα όσο και για την επόμενη γενιά κονσόλων, όπως και οι αθλητικοί τίτλοι της ΕΑ.

«Η αναφορά περί πραγματικής next-gen εμπειρίας στις προηγούμενες δηλώσεις μας είχε να κάνει με τι φύση του gameplay. Τι μπορούμε να κάνουμε με τα γραφικά του παιχνιδιού, τι μπορούμε να κάνουμε με τα physics, την τεχνητή νοημοσύνη και τη καθηλωτική βλάστηση του παιχνιδιού. Στο Battlefield μπορούμε να κάνουμε κάτι σε σχέση με τον αριθμό των παικτών που μπορούν να βρίσκονται σε κάθε αγώνα, καθώς και να βελτιώσουμε το επίπεδο της καταστροφής, αλλά και τις νέες εμπειρίες που θα είμαστε σε θέση να προσφέρουμε. Όλα αυτά χάρη στην αυξημένη επεξεργαστική ισχύ και τη μεγαλύτερη μνήμη των νέων κονσολών» είπε χαρακτηριστικά ο CEO.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο