Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Θοδωρής Μαραντίνης: Αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί

Θοδωρής Μαραντίνης: Αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί

Καλεσμένος στην εκπομπή «Τετ α Τετ» στον Alpha Κύπρου με τον Τάσο Τρύφωνος θα βρεθεί την ερχόμενη Κυριακή ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Τετ α Τετ» στον Alpha Κύπρου με τον Τάσο Τρύφωνος θα βρεθεί την ερχόμενη Κυριακή ο Θοδωρής Μαραντίνης.  

Ο γνωστός τραγουδιστής μεταξύ άλλων αναφέρεται στα παιδιά του αλλά μιλάει και για ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε τα τελευταία 2 χρόνια.

 «Τα τελευταία δύο χρόνια ήρθαν όντως πολλά μαζί, γιατί ήρθε κι ένα πρόβλημα υγείας σημαντικό για μένα που με επηρέασε πάρα πολύ.

Αυτή τη στιγμή, ως πατέρας, οτιδήποτε μπορεί να στενοχωρήσει, να ενοχλήσει ή να αφορά στα παιδιά μου είναι κάτι που μπορεί να με επηρεάσει και να με ρίξει συναισθηματικά. Δεν είναι κακό να πέφτεις κάποια στιγμή, θεωρείς ότι είναι κάτι ίσως και απαραίτητο. Νιώθω ότι αρχίζω και πατάω καλύτερα στα πόδια μου και βάζω άλλους στόχους και προτεραιότητες: τα παιδιά μου, την υγεία μου πλέον. Υπάρχουν στιγμές που επιλέγω τη μοναξιά μου συνειδητά και τη χρειάζομαι. Με τρομάζουν οι στιγμές που δεν θα την επιλέξω και θα είναι εκεί», λέει μεταξύ άλλων ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο trailer

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024