Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Λία Βίσση για τα παιδικά χρόνια στη Λάρνακα: «Με την Άννα ξεκινήσαμε μαζί πιάνο, αλλά δεν μελετούσε, δεν το είχε»

Λία Βίσση για τα παιδικά χρόνια στη Λάρνακα: «Με την Άννα ξεκινήσαμε μαζί πιάνο, αλλά δεν μελετούσε, δεν το είχε»

"Πολύ νωρίς έδειξε η Άννα την κλίση της στο τραγούδι"

Τη Λία Βίσση συνάντησε η κάμερα της εκπομπής φλΕΡΤ, η οποία μίλησε για τα παιδικά της χρόνια στη Λάρνακα, για την πρώτη επαφή της με τη μουσική σε ηλικία μόλις 4 ετών, αλλά και την απόφαση να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Οι γονείς μου το δέχτηκαν πάρα πολύ καλά» είπε σχετικά με το πώς αντέδρασαν οι δικοί της στο άκουσμα ότι θα ασχοληθεί με τον κόσμο της παρτιτούρας.

«Είχαμε την υποστήριξη από τη μαμά που ήταν και η μάνατζέρ μας. Μετά το σχολείο ερχόταν με τα ρούχα της εμφάνισής μας στο πίσω κάθισμα και μας έπαιρνε με την Άννα σε διάφορες πόλεις για τσάγια που γίνονταν. για την κυπριακή τηλεόραση και το ραδιόφωνο» συνέχισε.

Αποκαλυπτική στην αναδρομή της στα όμορφα και ξέγνοιαστα χρόνια της πρώτης νιότης μίλησε και για την πασίγνωστη αδερφή της. Οι δυο τους ξεκίνησαν μαζί μαθήματα πιάνου ωστόσο η Άννα μάλλον δεν ήταν αυτό που λέμε η καλύτερη μαθήτρια και γρήγορα το εγκατέλειψε.

«Η Άννα δεν μελετούσε, δεν το είχε. Πολύ νωρίς έδειξε την κλίση και την αγάπη της για το τραγούδι και εξελίχθηκε, όπως γνωρίζουμε όλοι. Εγώ ήμουν πιο σταθερή στο πιάνο και την κλασική μουσική όπου πήρα το πτυχίο μου στην Κύπρο στα 16».

Στη ζωή της δεν αποζήτησε ποτέ τα φώτα γ΄αυτό και κράτησε χαμηλό προφίλ. «Είμαι πιο ήσυχος άνθρωπος γι΄αυτό και δεν με τράβηξε ποτέ να τραγουδήσω σε μεγάλα κέντρα. Έγινε μία φορά το ΄90 και δεν μου άρεσε που έπρεπε να ντυθώ με έναν ιδιαίτερο τρόπο για την πίστα, η πίστα ήταν ο θάνατός μου, γι΄αυτό συνέχισα σε μουσικές σκηνές. Ό,τι έκανα μέχρι σήμερα δεν ντρέπομαι γι΄αυτά, είμαι ήσυχη» κατέληξε.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024