Τη Λία Βίσση συνάντησε η κάμερα της εκπομπής φλΕΡΤ, η οποία μίλησε για τα παιδικά της χρόνια στη Λάρνακα, για την πρώτη επαφή της με τη μουσική σε ηλικία μόλις 4 ετών, αλλά και την απόφαση να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Οι γονείς μου το δέχτηκαν πάρα πολύ καλά» είπε σχετικά με το πώς αντέδρασαν οι δικοί της στο άκουσμα ότι θα ασχοληθεί με τον κόσμο της παρτιτούρας.

«Είχαμε την υποστήριξη από τη μαμά που ήταν και η μάνατζέρ μας. Μετά το σχολείο ερχόταν με τα ρούχα της εμφάνισής μας στο πίσω κάθισμα και μας έπαιρνε με την Άννα σε διάφορες πόλεις για τσάγια που γίνονταν. για την κυπριακή τηλεόραση και το ραδιόφωνο» συνέχισε.

Αποκαλυπτική στην αναδρομή της στα όμορφα και ξέγνοιαστα χρόνια της πρώτης νιότης μίλησε και για την πασίγνωστη αδερφή της. Οι δυο τους ξεκίνησαν μαζί μαθήματα πιάνου ωστόσο η Άννα μάλλον δεν ήταν αυτό που λέμε η καλύτερη μαθήτρια και γρήγορα το εγκατέλειψε.

«Η Άννα δεν μελετούσε, δεν το είχε. Πολύ νωρίς έδειξε την κλίση και την αγάπη της για το τραγούδι και εξελίχθηκε, όπως γνωρίζουμε όλοι. Εγώ ήμουν πιο σταθερή στο πιάνο και την κλασική μουσική όπου πήρα το πτυχίο μου στην Κύπρο στα 16».

Στη ζωή της δεν αποζήτησε ποτέ τα φώτα γ΄αυτό και κράτησε χαμηλό προφίλ. «Είμαι πιο ήσυχος άνθρωπος γι΄αυτό και δεν με τράβηξε ποτέ να τραγουδήσω σε μεγάλα κέντρα. Έγινε μία φορά το ΄90 και δεν μου άρεσε που έπρεπε να ντυθώ με έναν ιδιαίτερο τρόπο για την πίστα, η πίστα ήταν ο θάνατός μου, γι΄αυτό συνέχισα σε μουσικές σκηνές. Ό,τι έκανα μέχρι σήμερα δεν ντρέπομαι γι΄αυτά, είμαι ήσυχη» κατέληξε.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο