Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μητροπολίτης Μόρφου: Διαψεύδω ότι εμβολιάστηκα - Είναι πολύ επικίνδυνα τα εμβόλια κατά της Covid 19

Μητροπολίτης Μόρφου: Διαψεύδω ότι εμβολιάστηκα – Είναι πολύ επικίνδυνα τα εμβόλια κατά της Covid 19

Ο μητροπολίτης Μόρφου Νέοφυτος εξέδωσε ανακοίνωση για να απαντήσει στις φήμες, όπως λέει, που κυκλοφορούν και τον φέρουν να έχει εμβολιαστεί κατά της Covid 19.

Ο μητροπολίτης Μόρφου Νέοφυτος εξέδωσε ανακοίνωση για να απαντήσει στις φήμες, όπως λέει, που κυκλοφορούν και τον φέρουν να έχει εμβολιαστεί κατά της Covid 19.

Πολύ επικίνδυνα

Ξεκαθαρίζει, μάλιστα, ότι δεν πρόκειται να εμβολιαστεί «καθότι θεωρώ πολύ επικίνδυνα τα συγκεκριμένα εμβόλια» κατά της Covid 19.

Η ανακοίνωση

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωσή του:

«Ο υποφαινόμενος Μητροπολίτης Μόρφου κ. Νεόφυτος, με την παρούσα μου επίσημη ανακοίνωση από την ιστοσελίδα της Μητροπόλεως Μόρφου, σε απάντηση στους ψίθυρους και στις φημολογίες που κυκλοφορούν κατά τις τελευταίες ημέρες μεταξύ δημοσιογραφικών και άλλων κύκλων σε διάφορες επαρχίες της Κύπρου, ότι δήθεν έχω εμβολιαστεί με ένα από τα εμβόλια που κυκλοφορούν κατά του κορωνοϊού Covid-19, δηλώνω κάθετα ότι αυτές οι φημολογίες αποτελοῦν στοχευμένα ψεύδη και τις διαψεύδω κατηγορηματικά.

»ΟΥΤΕ ΕΧΩ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΤΙΘΕΜΑΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, καθότι θεωρώ πολύ επικίνδυνα τα συγκεκριμένα εμβόλια. Άλλωστε, σε πολλές συνεντεύξεις και κηρύγματά μου, που ήδη κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, έχω επεξηγήσει με σαφήνεια και υπευθυνότητα τους λόγους που αρνούμαι να εμβολιαστώ. Παρακαλώ να γίνει σεβαστή η άποψη και επιλογή μου».

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024