Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τα ζώδια που δεν «μασάνε» ποτέ τα λόγια τους

Τα ζώδια που δεν «μασάνε» ποτέ τα λόγια τους

Αυτά τα τέσσερα ζώδια θα πούνε την αλήθεια και μόνο την αλήθεια, χωρίς περιστροφές

Yπάρχουν οι άνθρωποι που ανά περιπτώσεις «μασάνε» τα λόγια τους ή που μπορεί να «χρυσώσουν» το χάπι.

Από την άλλη, υπάρχουν και εκείνοι που δεν χαρίζονται και θα πούνε την αλήθεια και μόνο την αλήθεια, χωρίς περιστροφές.

Η αστρολογία δίνει τις δικές της απαντήσεις σχετικά με το ποιοι εκπρόσωποι του ζωδιακού κύκλου, ανήκουν στην δεύτερη κατηγορία ανθρώπων….

ΚΡΙΟΣ

Ένας Κριός δεν έχει και τον καλύτερο έλεγχο στη γλώσσα του, τουλάχιστον τις περισσότερες φορές, αφού συχνά λέει πράγματα τα οποία είναι εμφανώς προσβλητικά.

Είναι ανταγωνιστικό ζώδιο, αναζητά διαρκώς τη δύναμη και την ταχύτητα και εκτιμάει πολύ την αυτάρκεια και την αυτοδυναμία. Όταν πρόκειται να προσφέρει εποικοδομητική κριτική, δεν φοβάται να εκφράσει αυτά που σκέφτεται.

Ωστόσο, μερικές φορές γίνεται πολύ απότομος στον τρόπο που κριτικάρει τους άλλους.

Ειδικά όταν είναι αναστατωμένος ή αγχωμένος μπορεί να πει κάποια πράγματα που θα τα μετανιώσει. Οπότε, καλύτερα να προσέχεις αυτό το ζώδιο όταν είναι θυμωμένο, αφού δεν πρόκειται να φοβηθεί ή να διστάσει να σε πληγώσει με τα λόγια του.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος προσπαθεί να είναι αξιόπιστος όταν πρόκειται να πει την αλήθεια, ενώ είναι υπερβολικά έντιμος στην έκφραση των απόψεών του.

Μην περιμένεις να βάλει νερό στο κρασί του, εκφράζοντας τις σκέψεις του για ό,τι σε αφορά. Λέει πάντα αυτό που έχει στο μυαλό του.

Αν το νέο σου κούρεμα είναι μια… καταστροφή, θα είναι ο πρώτος που θα σου το πει. Επίσης, δεν θα διστάσει στιγμή όταν θα σου λέει ότι τα παπούτσια που επέλεξες είναι χάλια ή ότι ο/η σύντροφός σου είναι εντελώς αναξιόπιστος και επιπόλαιος!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένας Τοξότης δεν παίρνει ποτέ τα πράγματα στα σοβαρά, και υποθέτει ότι και οι άλλοι μοιράζονται μαζί του αυτήν τη νοοτροπία. Για αυτόν το λόγο δεν φοβάται να πει οτιδήποτε είναι μέσα στο μυαλό του, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα προσβάλλει τον άλλον.

Δεν θα διστάσει να σε ενημερώσει με πολύ θαρραλέο τρόπο ότι σπαταλάς τις δυνάμεις και τα προσόντα σου σε μια αδιέξοδη δουλειά ή ότι η ζωή σου έχει ανάγκη από ποικιλία γιατί έχεις… μουχλιάσει!

Σίγουρα δεν είναι ο τύπος που θα μαζέψει τη γλώσσα του και θα υποκριθεί ότι υποστηρίζει τις αποφάσεις σου, όταν στην πραγματικότητα διαφωνεί μαζί σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένας Αιγόκερως δεν θα δείξει… έλεος για τα συναισθήματά σου όταν θα σου λέει κατάμουτρα την αλήθεια. Εκτιμάει την εντιμότητα εκ μέρους των άλλων, οπότε σε αντάλλαγμα είναι ειλικρινής μαζί τους.

Είναι από τα πιο «στεγνά» ζώδια και απεχθάνεται τις ωραιοποιήσεις και τις περιττές ευγένειες, όταν απευθύνει τον λόγο σε κάποιον. Αν λοιπόν ζητήσεις τη γνώμη του για κάτι, θα σου την πει με σαφήνεια και χωρίς περιστροφές.

Όταν κάνει ιδιαίτερα αρνητικές σκέψεις, θα προσπαθήσει να συγκρατηθεί, αλλά αυτό συνήθως δεν δουλεύει. Στο τέλος, η αλήθεια θα ξεχυθεί από μέσα του και θα σου πει αυτό ακριβώς που σκέφτεται.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024