Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αυτά είναι τα τρία πιο kinky ζώδια στο κρεβάτι

Αυτά είναι τα τρία πιο kinky ζώδια στο κρεβάτι

Tα συγκεκριμένα ζώδια θέλουν σαν τρελά να δοκιμάσουν να κάνουν λίγο πιο πικάντικη την ερωτική τους ζωή

Tα συγκεκριμένα ζώδια θέλουν σαν τρελά να δοκιμάσουν να κάνουν λίγο πιο πικάντικη την ερωτική τους ζωή…

Υδροχόος

Αυτό το ζώδιο μισεί τον κομφορμισμό. Δίνει αγώνα για ανεξαρτησία και χρειάζεται έναν σύντροφο που μπορεί να αποδεχτεί την ιδιομορφία του.  Όταν μιλάμε για σεξ, είναι εντελώς “αλλόκοτο”. Επειδή όμως έχει κυβερνήτη τον Ουρανό, τον πλανήτη του πειραματισμού, μπορεί να αναζητήσει ποικιλία όταν νιώσει αρκετή ασφάλεια με έναν εραστή. Έχει προτεραιότητα την ατομικότητα και την ανεξαρτησία πάνω από όλα οπότε ένας Υδροχόος μπορεί να είναι επιλεκτικός με τους συντρόφους του. Μόλις όμως αποφασίσει ότι ταιριάζει με κάποιον, θα είναι ο πρώτος που θα εξερευνήσει το dirty talk, τα sex toys, τις λέξεις ασφαλείας και την φροντίδα μετά.

Καρκίνος

Είναι ένα από τα πιο τρυφερά ζώδια του ζωδιακού κύκλου αλλά μην μπερδεύεις τη γλυκύτητά του με την αφέλεια. Ναι, μπορεί συχνά να γίνεται συναισθηματικός. (Έχει κυβερνήτη τη Σελήνη που στην Αστρολογία συνήθως συνδέεται με τα συναισθήματα.) Είναι όμως και παθιασμένος και αναζητά σεξ που είναι ενωτικό και σαρκικό. Το πάθος του είναι μια φυσική μετάβαση στο BDSM αλλά μόνο όταν είναι με κάποιον που μπορεί να εμπιστευτεί ολοκληρωτικά -κάποιον που ξέρει ότι δεν θα διαλύσει την ευαίσθητη καρδιά του ή θα εκμεταλλευτεί την ευάλωτη φύση του.

Παρθένος

Είναι ένα γειωμένο ζώδιο που σημαίνει ότι κάποιες φορές μπορεί να χαρακτηριστεί ως δύσκαμπτο ή πεισματάρικο. Αλλά ανεξάρτητα από αυτό, τα ζώδια της Γης πάντα καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια για να είναι άριστα σε όλα. Η προοπτική να μάθουν κάτι νέο και η ιδέα να είναι το καλύτερο είναι από μόνο του κίνητρο για να ενεργοποιήσει την ανταγωνιστικότητά του και να το οδηγήσει να δοκιμάσει πράγματα και το BDSM δεν αποτελεί εξαίρεση. Χρειάζεται απλά έναν σύντροφο με τον οποίο θα νιώθει αρκετά άνετα και και που θα θέλει κι εκείνος να εξερευνήσουν πράγματα μαζί.

Sports in

Ο Κέιν δεν έχει αντίπαλο στη μάχη για το «Χρυσό Παπούτσι»

Ο Χάρι Κέϊν είναι στην κορυφή της λίστας των κορυφαίων σκόρερ στα γήπεδα της Ευρώπης – Τέταρτος ο Βαγγέλης Παυλίδης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024