Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Instagram Stories: Τι θα μπορείτε να κάνετε με τη νέα λειτουργία

Instagram Stories: Τι θα μπορείτε να κάνετε με τη νέα λειτουργία

Μία νέα λειτουργία πρόκειται να γίνει σύντομα διαθέσιμη που θα αφορά τα Instagram Stories.

Μία νέα λειτουργία πρόκειται να γίνει σύντομα διαθέσιμη που θα αφορά τα Instagram Stories. Πρόκειται για μία σειρά από μεταρρυθμίσεις στην διάσημη πλατφόρμα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, καθώς στο παρελθόν το Instagram ανακοίνωσε ότι πρόκειται να δημιουργήσει μία εκδοχή της εφαρμογής αποκλειστικά για παιδιά, ενώ δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι θα κάνει με το «κρύψιμο» των likes.

Πιο συγκεκριμένα, με τη χρήση ενός ειδικού sticker, τα Instagram Stories αποκτούν λίγο περισσότερο περιεχόμενο με την προσθήκη υποτίτλου. Με τη λειτουργία αυτή, μπορεί να αποτυπώνεται στην οθόνη αυτό που λέγεται σε πραγματικό χρόνο.

Αναβαθμίζεται η λειτουργία

Με τη λειτουργία αυτή, θεωρείται ότι η δημοσίευση των Instagram Stories αναβαθμίζεται, καθώς το στοιχείο αυτό το ζητούσαν εδώ και αρκετό καιρό οι χρήστες του Instagram. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη δυνατότητα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά και μόνο σε όσους δημιουργούν μία ιστορία και όχι σε εκείνους που την παρακολουθούν στο Instagram.

Αρχικά, η δυνατότητα διατίθεται σε επιλεγμένες χώρες και σταδιακά θα δοθεί σε όλους τους χρήστες του Instagram σε παγκόσμια κλίμακα. Επίσης, η δυνατότητα είναι αρχικά διαθέσιμη αποκλειστικά και μόνο στα αγγλικά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα αποκλειστούν και οι άλλες γλώσσες λίγο αργότερα. Το Instagram δεν έδωσε κάποιο αναλυτικό χρονοδιάγραμμα για το πότε θα επεκτείνει τη διαθεσιμότητα των υποτίτλων στα Instagram Stories και σε άλλες χώρες.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024