Με ανακοίνωσή της η Activision ενημέρωσε τους gamers ότι σταματά τη συνεργασία της με τον ηθοποιό Τζεφ Λιτς. Πρόκειται για τη φωνή του Ghost στο Call of Duty: Modern Warfare και στο Warzone.

Ο ηθοποιός έκανε σεξιστικά σχόλια και η αμερικανική εταιρεία έκδοσης βιντεοπαιχνιδιών πήρε την απόφαση να μην συνεχίσει στο μέλλον μαζί του. Ειδικότερα, ο Τζεφ Λιτς προχώρησε σε προσβολές και σχόλια κατά των γυναικών, με το βίντεο να κάνει το γύρω του διαδικτύου. Το υλικό εμφανίστηκεαπό τον χρήστη NitroLukeDX στο Twitter και παρουσιάζει τον ηθοποιό να καταφέρεται κατά της Twitch streamer The ZombiUnicorn, επειδή η τελευταία δεν εμφανίστηκε σε μια ζωντανή εκπομπή.

Υπάρχει όμως και άλλο υλικό από σχόλια που έκανε παίζοντας Call of Duty: Warzone live. Η Activision πήρε θέση και ανακοίνωσε ότι ο ηθοποιός αποτελεί παρελθόν από τα παιχνίδια της εταιρείας. Επίσης, στην ανακοίνωσή της τόνισε ότι «ο σεξισμός δεν έχει θέση στη βιομηχανία, τα games και την κοινωνία. Η εταιρεία μας δεν συνεργάζεται πλέον με τον Jeff Leach. Τηρούμε τη δέσμευσή μας να προσφέρουμε διασκεδαστικές και ασφαλείς εμπειρίες στους παίκτες».

Δείτε η συμπεριφορά του Τζεφ Λιτς:

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο