Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ουίλιαμ και Χάρι: Αυτός είναι ο λόγος που είναι στα μαχαίρια

Ουίλιαμ και Χάρι: Αυτός είναι ο λόγος που είναι στα μαχαίρια

Η μεγάλη κόντρα των δύο αδερφών σχετίζεται με τη μητέρα τους, Νταϊάνα.

Πρίγκιπας Ουίλιαμ και πρίγκιπας Χάρι δεν λένε να μονιάσουν. Πρώτα ήταν το Megxit, μετά η συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρεϊ και τώρα η μητέρα τους. Ειδικότερα, τα δύο αδέρφια ξεκίνησαν νέα κόντρα με αφορμή τα αποκαλυπτήρια αγάλματος της Νταϊάνα. Ο λόγος;

Ο δούκας του Κέιμπριτζ θέλει να μιλήσει χώρια από τον Χάρι όμως ο δεύτερος δεν κάνει πίσω και ζητά να δώσει το «παρών» δίπλα στον αδερφό του. Το άγαλμα θα αποκαλυφθεί τον Ιούλιο για την επέτειο των 60 χρόνων της πριγκίπισσας. «Τα δύο αδέρφια θα έχουν φυσική παρουσία στην εκδήλωση αλλά θέλουν να δώσουν το προσωπικό τους στίγμα. Κάποιος θα περίμενε πως θα κάνουν μια κοινή δήλωση και ομιλία αλλά ο καθένας επιμένει να προετοιμάσει μια ομιλία δική του», γράφει η Sun.

Το Παλάτι από την μεριά του ανησυχεί για τη συνάντηση αυτή, καθώς θα υπάρχουν κάμερες και οι αναλυτές της γλώσσας του σώματος θα ξεκινήσουν να σχολιάζουν τη σχέση τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την Page Six, τους τελευταίους 18 μήνες, κάθε συνομιλία ανάμεσα στους δύο πρίγκιπες καταλήγει σε ναυάγιο. Φίλος το Χάρι αποκάλυψε  σε δημοσιογράφους το χάσμα που υπάρχει ανάμεσά τους. «Αργά και σταδιακά τα δύο αδέρφια σταμάτησαν να μπορούν να επικοινωνήσουν προσωπικά και δημόσια. Η ζωή ήταν απλή και τα έλεγαν όλα μέχρι που τα πράγματα δυσκόλεψαν. Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο με το Megxit και την πανδημία η άλλοτε δυνατή φιλία ανάμεσα στα δύο αδέρφια χάθηκε. Αυτή η εξέλιξη ανάμεσα στα δύο αδέρφια σίγουρα δεν θα άρεσε στην Νταϊάνα», σημειώνει ο δημοσιογράφος Τομ Μπράντμπι.

Sports in

Η αξέχαστη απόκρουση του Μαρτίνες έγινε αναπαράσταση από… ανθρώπινη αλυσίδα (pic)

Μικρά παιδιά από την Αργεντινή βρήκαν έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο να αναπαραστήσουν την «απόκρουση του αιώνα» του Εμιλιάνο Μαρτίνες στον τελικό του Μουντιάλ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024