Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ποιο θα είναι το τηλεοπτικό της μέλλον; - Δυο ριάλιτι... σφάζονται στην ποδιά της

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ποιο θα είναι το τηλεοπτικό της μέλλον; – Δυο ριάλιτι… σφάζονται στην ποδιά της

Επιπλέον, η εντυπωσιακή ξανθιά έχει δεχτεί πρόταση για τη συμμετοχή της σε τηλεοπτικό σόου

Μπορεί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τους τελευταίους μήνες να μας έχει απασχολήσει κυρίως με τις εκδρομές της εν μέσω πανδημίας, που προκάλεσαν κατά καιρούς έντονες αντιδράσεις στα κοινωνικά δίκτυα, όμως η ίδια φαίνεται πως είναι πλέον έτοιμη για δουλειά. Και μάλιστα, δεν θα ξέρει ποια θέση να πρωτοδιαλέξει!

Όπως μας ενημέρωσε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Πρωινού, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που σχεδόν έχει «κλειδώσει» για τη θέση της παρουσιάστριας του «Αγρότης Μόνος Ψάχνει» δέχεται στενό μαρκάρισμα και από ένα ακόμη ριάλιτι.

Πρόκειται, φυσικά, για το My Style Rocks, στην παρουσίαση του οποίου έχει ήδη βρεθεί στο παρελθόν η εντυπωσιακή ξανθιά, που εκθρονίστηκε προσωρινά από την Κατερίνα Στικούδη.

Το ριάλιτι μόδας αναμένεται να επιστρέψει στη συχνότητα του ΣΚΑΙ στα μέσα της ερχόμενης σεζόν και όπως όλα δείχνουν ο Ατζούν θέλει να δει και πάλι την εντυπωσιακή Κωνσταντίνα στο τιμόνι.

Η πληροφορία αυτή έρχεται φαινομενικά σε σύγκρουση με την αρχική πληροφορία ότι η Κάτια Ταραμπάνκο θα βρισκόταν στην παρουσίαση του MSR, όμως στην πραγματικότητα οι δυο τους ενδέχεται ακόμη και να συνυπάρξουν.

Συγκεκριμένα, αν το ριάλιτι προβληθεί στο πρώτο μισό της σεζόν θα το παρουσιάσει η Κάτια, αν προβληθεί στο δεύτερο μισό – που είναι και το πιθανότερο – την παρουσίαση θα αναλάβει η Κωνσταντίνα και το μοντέλο, με τη μακρά παρουσία σε ριάλιτι, θα βρεθεί αυτή τη φορά στη θέση του κριτή. Και με βάση την μέχρι τώρα τηλεοπτική της πορεία, κάτι μας λέει ότι θα της αρέσει.

Όμως υπάρχει και τρίτη πρόταση για τα – ομολογουμένως υπέροχα – μάτια της Κωνσταντίνας: Φαίνεται πως η παραγωγή του Dancing With The Stars θα ήθελε να τη δει στο ρόλο της εκπαιδευόμενης χορεύτριας.

Μένει να δούμε τι θα αποφασίσει.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του Πρωινού:

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024