Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Eurovision 2021: Σοκαρισμένη η Έλενα Τσαγκρινού - Τι συνέβη στην πρόβα

Eurovision 2021: Σοκαρισμένη η Έλενα Τσαγκρινού – Τι συνέβη στην πρόβα

Η τραγουδίστρια μετρά αντίστροφα για τον μεγάλο διαγωνισμό μουσικής.

Στην Ολλανδία, όπου θα διεξαχθεί η φετινή Εurovision βρίσκεται η Έλενα Τσαγκρινού. Η τραγουδίστρια εκπροσωπεί την Κύπρο με το τραγούδι «El Diablo». H 26χρονη ετοιμάζεται πυρετωδώς για την εμφάνισή της και μάλιστα χθες πραγματοποίησε την πρώτη της πρόβα.

Μιλώντας σήμερα στην εκπομπή «Ευτυχείτε» είπε για το ατύχημα που είχε στην σκηνή: «Όταν είναι να πάμε στο στάδιο ξυπνάμε γύρω στις 4 παρότι η πρόβα μας είναι στις 10. Τώρα που έκανα την πρώτη πρόβα νιώθω πολύ καλύτερα και περιμένω τη δεύτερη που είναι αύριο. Έχω μεγαλύτερο ενθουσιασμό γιατί περάσαμε την πρώτη κρυάδα και τώρα νιώθω ότι θέλω να ξαναπάω στη σκηνή. Με άγχωσαν αρκετά τα δυο ατυχήματα που είχαμε στην πρόβα. Δε θέλω να σταθώ σε αυτά, προσπαθώ να τα ξεχνάω αυτές τις μέρες γιατί θέλω να πάμε μπροστά. Κόπηκε το τσαντάκι με το μικρόφωνο στο φόρεμα και θα το ξαναράψουμε».

Όσον αφορά τον αγαπημένο της Mike τόνισε: «Ο Mike έχει αρχίσει και μπαίνει για τα καλά στη Eurovision, από τότε που ήρθα εδώ είναι συνέχεια με την ανυπομονησία να δει πως τα πάω και με καθησυχάζει. Είναι κάτι που το χρειάζομαι. Αυτό το διάστημα βρισκόμασταν με μάσκες και αραιά. Δεν είναι πολύ ωραίο να μην είσαι άνετος με τον σύντροφό σου». Τέλος, δεν έκρυψε την έκπληξή της όταν είδε την εμφάνιση της Μολδαβίας, αφού η ομοιότητά της τόσο στο ρούχο όσο και στο χτένισμα είναι εμφανέστατη.

Δείτε όσα είπε:

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024