Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Άγριες Μέλισσες: Spoiler μεγατόνων από τον πιο διάσημο κουρέα

Άγριες Μέλισσες: Spoiler μεγατόνων από τον πιο διάσημο κουρέα

Ο Γιώργος Ηλιόπουλος, ο τηλεοπτικός «Προκόπης» από τις Άγριες Μέλισσες, κάνει τις δικές του αποκαλύψεις για το μεγάλο φινάλε του δεύτερου κύκλου της σειράς, αλλά και για τη συνέχειά της....

Ο τηλεοπτικός «Προκοπής» από τις «Άγριες Μέλισσες» είναι ίσως ο πιο διπασημος κουρέας που έχει γνωρίσει το τηλεοπτικό κοινό της ελληνικής τηλεόρασης.

Ο ηθοποιός Γιώργος Ηλιόπουλος είναι ο άνθρωπος που οποίος έδωσε στον ήρωά του ψυχή, αξίες, ιδανικά και… ολίγον από κουτσομπολιό.

Αυτό το διάστημα ο «Προκοπής» είναι ερωτοχτυπημένος με τη «Λέτα» και ο ηθοποιός του συμπαραστέκεται. Αυτό που δεν ξέρει όμως είναι τι του επιφυλάσσει η επόμενη σεζόν στα πέτρινα χρόνια της Χούντας.

Κοντεύουμε στο φινάλε και της δεύτερης σεζόν. Προβλέπω ότι το Διαφάνι θα γίνει… Ελ Πάσο.

«Από ό,τι ακούγεται, αυτά που έχουμε δει μέχρι τώρα δεν είναι τίποτα σε αυτά που έπονται, θα ανατραπούν όλα».

Φέτος θα κλείσουν όλες οι ιστορίες;

«Πράγματι και στο επίκεντρο είναι ο Δούκας και η κόντρα των Σεβαστών. Είναι απολαυστικό από άποψη ερμηνευτική γιατί βλέπουμε πόσο σημαντικός ηθοποιός είναι ο Λεωνίδας Κακούρης και πώς χειρίζεται την ιστορία την οποία χτίζει εδώ και καιρό. Εν τω μεταξύ, όσο σκληρός η βλοσυρός είναι στη σειρά, τόσο αγαπησιάρης και με χιούμορ είναι ως άνθρωπος.

Οι Άγριες Μέλισσες γενικότερα δίνουν την ευκαιρία στους ηθοποιούς να κάνουν ερμηνείες και ο κόσμος ταυτίζεται με τους ήρωες, τους μισεί και τους δικαιολογεί ταυτόχρονα. Η σειρά έχει ξεπεράσει την τηλεοπτική μυθοπλασία κι αγγίζει το μυθιστόρημα».

Εσείς θα είστε στην τρίτη σεζόν;

«Θα το δούμε. Το θέλω πολύ».

Με τη δική σας ιστορία και τη Λέτα τι θα γίνει;

«Με την Ορνέλα Λούτη περάσαμε πολύ ωραία και είναι μια ιστορία που ξάφνιασε με το πόσο πολύ την αγάπησε ο κόσμος. Τα μηνύματα που πήραμε είναι άπειρα και όλοι θέλουν αυτοί οι δύο να είναι μαζί. Κι εμείς το επιθυμούμε, αλλά δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Ελπίζω κι εύχομαι να υπάρχει συνέχεια σε αυτόν τον έρωτα. Και για εμένα ήταν ευκαιρία να δείξω μια άλλη πλευρά του Προκόπη γιατί φάνηκε ότι είναι από επιλογή ευχάριστος άνθρωπος, αλλά έχει κι έναν δικό του κόσμο που δεν είναι ορατός. Έχει τη μελαγχολία του και την ανησυχία να χάσει τον άνθρωπό του και τόσο καιρό το έκρυβε».

Του χρόνου η υπόθεση θα κινηθεί στα χρόνια της χούντας. Ο Προκοπής έχει πει ανοιχτά τα πολιτικά του φρονήματα. Τι θα του ξημερώσει;

«Αν ο Προκόπης είναι και του χρόνου στη σειρά, φαντάζομαι ότι θα είναι ο πρώτος που θα έχει μεγάλα προβλήματα κι εύχομαι να συμβεί, καλλιτεχνικά σκεπτόμενος. Είναι ένα θέμα που μας καίει και για πρώτη φορά θα το αγγίξει μια καθημερινή σειρά. Είναι ένα κομβικό σημείο της ιστορίας γιατί αν δεν είχε περάσει αυτή η επταετία, η Ελλάδα σήμερα θα ήταν πολύ διαφορετική. Είναι σημαντικό να θυμηθούμε ότι η ελευθερία μας δεν είναι αυτονόητη και ότι κάποιοι άνθρωποι πάλεψαν και θυσιάστηκαν γι’ αυτήν», λέει ο Γιώργος Ηλιόπουλος στο tv24

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024