Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σελήνη στον Ταύρο: Ανατροπές και ανακατατάξεις για αυτά τα επτά ζώδια

Σελήνη στον Ταύρο: Ανατροπές και ανακατατάξεις για αυτά τα επτά ζώδια

Σκορπιέ, η απολυτότητα και το πείσμα δε θα σε βγάλουν πουθενά

Ανακατατάξεις στα προσωπικά και τα επαγγελματικά τους πρόκειται να βιώσουν επτά από τα δώδεκα ζώδια εντός των ερχόμενων ημερών, αλλά και καινούργιες… αφίξεις, τόσο στην εργασιακή όσο και στην ερωτική τους ζωή.

Στις 11 Μαΐου, 22:58 ώρα Ελλάδας, η Νέα Σελήνη μπαίνει στις 21° 17’ του Ταύρου. Το γεγονός αυτό, σύμφωνα με το astrology.gr, επηρεάζει τους εκπροσώπους του Σταθερού σταυρού (Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους) κυρίως αυτούς που έχουν γενέθλια το γ’ δεκαήμερο και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτές τις θέσεις και γύρω στις συγκεκριμένες μοίρες.

Στα θετικά της, μπορούμε να προσθέσουμε το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, που γεμίζει με ωραίες εμπνεύσεις και δημιουργική φαντασία, αλλά και του Άρη στον Καρκίνο με τον Ουρανό στον Ταύρο που γίνεται την ίδια μέρα (11/5), αφού θα δώσει εξτρά κίνητρα για κλείσιμο παλιών λογαριασμών και επιπλέον αλλαγές.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σε ωθεί να κλείσεις έναν κύκλο στην προσωπική σου ζωή και να προβείς σε αλλαγές ουσίας, ώστε να έχεις τη βελτίωση που επιθυμείς. Όμως, θα χρειαστεί να παραμείνεις προσγειωμένος/η και ψύχραιμος/η, ώστε να διαχειριστείς όσο το δυνατό καλύτερα όλα τα δεδομένα που θα εμφανιστούν, για να αποδείξεις πρώτα στον εαυτό σου και μετά τους άλλους τις ικανότητές σου, αλλά και το μέχρι πού μπορείς να φτάσεις. Επειδή θα βρίσκεσαι σε υπεδιέγερση, οφείλεις να διατηρήσεις τον έλεγχο, να μην ξεφύγεις από τα όριά σου, αν δεν γνωρίζεις καλά ανθρώπους και καταστάσεις και να μην υποκύψεις σε βιαστικές και σπασμωδικές κινήσεις. Μην ξεχνάς ότι σε εσένα η βιασύνη φέρνει τα αντίθετα αποτελέσματα. Άκου τη διαίσθησή σου, συζήτησε με αγαπημένα σου πρόσωπα ό,τι σκέφτεσαι και νιώθεις, πάρε και τη δική τους γνώμη και μετά πράξε. Επιπλέον, ένα άλλο στιλ ντυσίματος ή κόμμωσης, μια ανανέωση, γενικά, στην εμφάνισή σου θα ανεβάσει την αυτοπεποίθηση και την ψυχολογία σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο και 7ο ηλιακό σου οίκο, σου δίνεται η δυνατότητα να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα σε όλων των ειδών τις σχέσεις σου, ερωτικές και επαγγελματικές και να βάλεις τα πάντα σε μια καινούργια βάση. Ένας δεσμός ετών, μια συνεργασία ή ένας συνεταιρισμός μπορεί να τελειώσουν και μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες, από τη στιγμή που πλέον δε σε εκφράζουν ή δε σου προσφέρουν ικανοποίηση, αλλά, εξίσου πιθανό είναι να βάλεις τις βάσεις για να φτιάξεις κάτι καινούργιο. Ακόμα, δεν αποκλείεται να αλλάξεις τακτική ή μελλοντικούς στόχους ή να ρισκάρεις κάτι διαφορετικό που συγκεντρώνει περισσότερες προοπτικές για επιτυχία ή κέρδη. Οι άλλοι θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου, αφού θα σε επηρεάσουν αρκετά και ίσως πάρεις ορισμένες αποφάσεις, κάνοντας μια σημαντική υποχώρηση. Όπως και να έχει, πάντως, να ξέρεις ότι η απολυτότητα και το πείσμα δε θα σε βγάλουν πουθενά.

ΛΕΩΝ ♌

Η Νέα Σελήνη στον 10ο οίκο σου στρέφει το ενδιαφέρον σου στα επαγγελματικά σου, αν, μάλιστα, έχεις κάνει προσεκτικά βήματα για να παγιώσεις μια κατάσταση ή έχεις δείξει ένα πρόσωπο προσγειωμένο και σταθερό, αλλά δεν βλέπεις να έρχονται τα αποτελέσματα που επιθυμείς, η ψυχολογία σου δε θα είναι η καλύτερη, καθώς θα διαπιστώσεις ότι οι προσπάθειές σου δεν αναγνωρίζονται. Ίσως οι απαιτήσεις αυξηθούν, χωρίς να δίνονται τα ανάλογα ανταλλάγματα, γι’ αυτό μπορεί να στραφείς στην αναζήτηση κάποιας άλλης δουλειάς που θα σου αποφέρει κύρος, κέρδη, αναγνώριση ή περισσότερες προοπτικές για αύξηση των απολαβών σου. Πιθανόν να αναθεωρήσεις αξίες και στόχους, να αρχίσεις να δίνεις περισσότερη σημασία στην ουσία των πραγμάτων και να καταλήξεις ότι ό,τι έκανες τόσο καιρό δε σε εκφράζει ιδιαίτερα, οπότε να αρχίσεις την έρευνα για κάτι διαφορετικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο το ενδιαφέρον σου θα μονοπωλήσουν το σπίτι, αλλά και το περιβάλλον σου, οπότε δεν αποκλείεται το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα να ξεκινήσεις την αναδιαμόρφωση του χώρου σου, να κάνεις διάφορες παρεμβάσεις, αλλαγές, αγορές ή επιδιορθώσεις για να γίνει πιο λειτουργικός και άνετος, ωστόσο, όλα αυτά πιθανόν να γίνουν εξ αιτίας μιας αναγκαστικής μετακόμισης. Επίσης, η διευθέτηση ενός ακινήτου ή άλλων πρακτικών θεμάτων, ίσως απαιτήσει πολύωρες συναντήσεις και συζητήσεις με κάποια μέλη της οικογένειας, όπως και συγκεκριμένες ενέργειες από την πλευρά σου για την επίλυσή τους, όμως να είσαι προετοιμασμένος/η για να αντιμετωπίσεις ξεροκεφαλιά, πείσμα αλλά και αρκετές στιγμές έντονων διαφωνιών που θα σε φέρουν στα όριά σου. Πιθανό είναι όμως κι ένα πρόβλημα άλλης φύσης ενός δικού σου ανθρώπου που θα επηρεάσει και τη συμπεριφορά του.

ΚΡΙΟΣ ♈

Με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο πολύ πιθανό να σου δημιουργηθεί μια ανησυχία για την οικονομική σου κατάσταση, γι’ αυτό και μπορεί να αλλάξεις τις αντιλήψεις σου όσον αφορά στον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα χρήματά σου, υιοθετώντας μια πιο συντηρητική πολιτική, προκειμένου, όχι μόνο να διατηρήσεις, όσα έχεις αλλά και για να αποκτήσεις κάποια πράγματα που χρειάζεσαι ή θέλεις πολύ. Γενικά, το να είσαι σταθερός/η, ώστε να κρατάς μια ισορροπία στα έσοδα και τα έξοδα, αλλά και να περικόψεις δαπάνες που δεν είναι άμεσης ανάγκης κρίνεται απαραίτητο. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τα ερωτικά σου, όπου θα συνειδητοποιήσεις ότι για να υπάρξει βελτίωση του επιπέδου σου, οφείλεις να είσαι συγκεντρωμένος/η σε έναν… στόχο. Ευκαιρίες πάντως θα σου παρουσιαστούν και κάλο είναι να τις αξιοποιήσεις στο μέγιστο.

ΖΥΓΟΣ ♎

Η Νέα Σελήνη στον 8ο οίκο σου σε καλεί να στρέψεις την προσοχή σου σε οικονομικά σου θέματα, που κρατούν καιρό και να τα ξεκαθαρίσεις. Οτιδήποτε αφορά σε πιστωτικά ιδρύματα, εφορία, ασφάλειες που μένουν ανοιχτά, οφείλεις τώρα, έχοντας ένα πλάνο και πρακτικό πνεύμα, να τα κλείσεις. Δεν αποκλείεται να ενισχυθούν τα εισοδήματά σου, όμως εκεί θα φανεί κατά πόσο ξέρεις να κάνεις καλό κουμάντο, καλύπτοντας ουσιαστικές ανάγκες κι όχι ξοδεύοντας άσκοπα. Από την άλλη, με τον ερωτισμό σου να αυξάνεται κατακόρυφα, πιθανόν να εμφανιστεί στο προσκήνιο ένα πρόσωπο που σου υπόσχεται μοναδικές νύχτες, ωστόσο, το να βιαστείς να… επενδύσεις πάνω του δεν είναι συνετό, αφού τα δεδομένα μπορεί σύντομα να αλλάξουν και ενδεχομένως οι πιέσεις να είναι περισσότερες απ’ όσες μπορείς να αντέξεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Η Νέα Σελήνη στον 5ο οίκο σου έρχεται να φέρει αλλαγές στην ερωτική σου κατάσταση, οπότε δεν αποκλείεται να εμφανιστεί ένα καινούργιο πρόσωπο που θα σε συνεπάρει, αφού εκτός της χημείας σας, θα έχετε και κοινές επιδιώξεις, οπότε υπάρχουν οι βάσεις για τη δημιουργία μιας σταθερής σχέσης που αναζητάς καιρό. Από την άλλη, συναντήσεις με φίλους, διασκέδαση και όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα θα ενταχθούν στο πρόγραμμά σου, ενώ θα έχεις τη διάθεση να εξοικονομήσεις χρόνο για να ασχοληθείς με πιο δημιουργικά πράγματα. Δεν αποκλείεται όμως να αναγκαστείς να τον αφιερώσεις και σε ένα φιλικό ή πολύ δικό σου άτομο που θα χρειαστεί την υποστήριξη ή τη βοήθειά σου. Επειδή, ωστόσο, θα υπάρξουν ανακατατάξεις και αρκετά δε θα πάνε όπως τα σχεδιάζεις, να έχεις γρήγορα αντανακλαστικά και να μην βάζεις πολύ ψηλά τον πήχη των προσδοκιών σου.

Sports in

«Μπάχαλο» στη Γαλλία για τον… πετεινό στην φανέλα (pic)

Τσακώνονται σαν τα… κοκόρια οι Γάλλοι οπαδοί για τον τεράστιο πετεινό στη νέα φανέλα της Εθνικής Γαλλίας

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024