Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Η πιο όμορφη γαλαζοαίματη όλων των εποχών

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Η πιο όμορφη γαλαζοαίματη όλων των εποχών

Η κατάταξη έγινε με βάση τον κανόνα της «χρυσής αναλογίας».

Μπορεί να έχουν περάσει 25 χρόνια από τον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα, η ζωή της, η προσωπικότητά της και η ομορφιά της συνεχίζουν να απασχολούν τα μίντια. Αυτή τη φορά, σύμφωνα με τη Daily Mail, η πριγκίπισσα… του λαού βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τις πιο όμορφες γαλαζοαίματες όλων των εποχών.

Η κατάταξη έγινε με βάση το αρχαίο ελληνικό κανόνα της «χρυσής αναλογίας».

Όπως σημειώνει ο βρετανός πλαστικός χειρουργός Dr Julian De Silva, που εφάρμοσε τον κανόνα της «χρυσής αναλογίας» σε γνωστές γαλαζοαίματες, η Νταϊάνα πήρε την υψηλότερη βαθμολογία. Ειδικότερα, ο Dr De Silva, που είναι ιδιοκτήτης του Centre For Advanced Facial Cosmetic & Plastic Surgery του Λονδίνου, ανέπτυξε ένα πρόγραμμα για τη χαρτογράφηση του προσώπου με βάση τη χρυσή αναλογία και το λογισμικό έκρινε ομορφότερη την πριγκίπισσα της Ουαλίας.

«Η Νταϊάνα, η Μέγκαν και η Κέιτ είναι όλες πολύ όμορφες γυναίκες. Όταν όμως τις μέτρησα με βάση την ελληνική χρυσή αναλογία της φυσικής τελειότητας, η πριγκίπισσα Νταϊάνα ήταν στην κορυφή. Η Νταϊάνα σημείωσε υψηλό σκορ στο σχήμα του προσώπου, το πλάτος της μύτης, το μέτωπο και τα φρύδια. Το μικρότερο σκορ της ήταν το πηγούνι και τα χείλη» λέει ο ίδιος.

Σημειώνεται ότι η «χρυσή αναλογία» ήταν μια αρχαιοελληνική μέθοδος για τον καθορισμό της «φυσικής τελειότητας», μετρώντας δείκτες όπως οι αναλογίες και η συμμετρία των χαρακτηριστικών του προσώπου. Ο κανόνας αυτός χρησιμοποιήθηκε και από τον Λεονάρντο Ντα Βίντσι για να φτιάξει το τέλειο αντρικό σώμα στον γνωστό Vitruvian Man.

Just stunning 😍😍😍

Δημοσιεύτηκε από Daily Mail στις Δευτέρα, 10 Μαΐου 2021

Ποιες άλλες γαλαζοαίματες βρίσκονται στη λίστα:

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Ράνια της Ιορδανίας, η οποία είναι η πιο όμορφη γαλαζοαίματη εν ζωή. «Είχε το υψηλότερο σκορ από όλες στο όμορφο πηγούνι της και σκόραρε υψηλά στα χείλη», σύμφωνα με τον Dr De Silva. Τρίτη ήρθε η ηθοποιός Γκρέις Κέλι, που παντρεύτηκε τον πρίγκιπα του Μονακό. Την Μέγκαν Μαρκλ συναντάμε στην τέταρτη θέση και την πεντάδα συμπληρώνει η Κέιτ Μίντλετον.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024