Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Amy Winehouse: Η οικογένειά της βγάζει στο σφυρί τα πράγματά της

Amy Winehouse: Η οικογένειά της βγάζει στο σφυρί τα πράγματά της

Προσωπικά αντικείμενα, ρούχα, κοσμήματα της τραγουδίστριας δημοπρατούνται δέκα χρόνια μετά τον θάνατό της

Πέρασαν κιόλας 10 χρόνια από τον θάνατο της τραγουδίστριας με την αλησμόνητη φωνή και στιλ. Κι αν σε εμάς λείπει πολύ, για τους γονείς της η απουσία της είναι αφόρητη.

Σήμερα οι γονείς της Amy Winehouse, αποκαλύπτουν στην βρετανική Mirror ότι δεν αντέχουν άλλο να βλέπουν στο σπίτι τα ρούχα της, τα παπούτσια της, τα προσωπικά αντικείμενα που εκείνη αγαπούσε.

«Τα πράγματα της Amy βρίσκονται κλειδωμένα σε μια τεράστια ντουλάπα και η οικογένεια αποφάσισε να κρατήσει τα πιο σημαντικά για εμάς προσωπικά της αντικείμενα και τα υπόλοιπα να τα δώσουμε σε δημοπρασία για φιλανθρωπικούς σκοπούς, προκειμένου να βοηθήσουμε άλλους ανθρώπους», δήλωσε ο πατέρας της, Mitch Winehouse, που δεν μπορεί να ξεπεράσει τον χαμό του παιδιού του:

«Πλησιάζει η επέτειος συμπλήρωσης 10 χρόνων από τον θάνατό της, και κάθε φορά που κάποιος από την οικογένεια ανοίγει αυτή την πόρτα συγκλονίζεται βλέποντας τα υπέροχα φορέματά της να κρέμονται στις κρεμάστρες. Αποφασίσαμε να δώσουμε αυτά τα ρούχα της σε δημοπρασίες».

Η δημοπρασία θα γίνει από την Julien’s Auctions, που εδρεύει στο Beverly Hills, σε ημερομηνία που θα οριστεί μέσα στον Νοέμβριο και τα ποσά που θα συγκεντρωθούν αναμένεται να είναι ιλιγγιώδη καθώς ανάμεσα στα αντικείμενα περιλαμβάνονται «θρυλικά φορέματα, κοσμήματα και αξεσουάρ» της Amy Winehouse!

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024