Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Χάρης Βαρθακούρης: «Δεν πέφτω από τα σύννεφα που δεν είπε ωραία το τραγούδι μου - Δεν έπρεπε να πάει σε αυτή την εκπομπή»

Χάρης Βαρθακούρης: «Δεν πέφτω από τα σύννεφα που δεν είπε ωραία το τραγούδι μου – Δεν έπρεπε να πάει σε αυτή την εκπομπή»

«Από τα μηνύματα που έλαβα, που ήταν ένας βομβαρδισμός συλλυπητηρίων, υποθέτω από αυτό ότι δεν το είπε καλά. Δεν πέφτω από τα σύννεφα. Δεν μου κάνει εντύπωση που βγήκε προτεινόμενος»

Το μεσημέρι του Σαββάτο, στο «Σου Κου Family», ο Χάρης Βαρθακούρης κλήθηκε να εκφράσει την δική του άποψη για τον Γιώργο Ντίνο ο οποίος και ερμήνευσε το δικό του τραγούδι, «Βράδια αξημέρωτα» στο τελευταίο live του House of Fame. Η εμφάνιση του διαγωνιζόμενου δεν έπεισε τους κριτές και έτσι είναι προτεινόμενος για αποχώρηση.

Ο τραγουδιστής και παρουσιαστής δε δίστασε, μάλιστα, να μιλήσει με αιχμηρό τόσο για την συγκεκριμένη εμφάνιση όσο και για την ευρύτερη παρουσία του παίκτη της μουσικής ακαδημίας.

«Δεν πέφτω από τα σύννεφα…»

Ειδικότερα, ο Χάρης Βαρθακούρης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν το είδα, θα είμαι τίμιος, αλλά από τα μηνύματα που έλαβα, που ήταν ένας βομβαρδισμός συλλυπητηρίων, υποθέτω από αυτό ότι δεν το είπε καλά. Δεν πέφτω από τα σύννεφα. Δεν μου κάνει εντύπωση που βγήκε προτεινόμενος. Το ήξερε και ο ίδιος, το κατάλαβα και γω όταν τον άκουσα από κοντά. Σαν να ακούω τον Μουζουράκη να λέει τα Βράδια Αξημέρωτα».

«Αυτός ο άνθρωπος δεν έπρεπε να πάει σε αυτή την εκπομπή. Από όσο μιλήσαμε, κατάλαβα ότι είναι ένα παλικάρι που όλο αυτό το θεωρεί λίγο υποτιμητικό για αυτόν. Τον ρώτησα μάλιστα γιατί ήρθε» πρόσθεσε στον αέρα της μεσημεριανής εκπομπής του ΣΚΑΪ.

«Δεν μου κάνει εντύπωση που βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση» κατέληξε.

Δείτε την ερμηνεία του Γιώργου Ντίνου στο τραγούδι «Βράδια αξημέρωτα»

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024