Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μπόμπα – Τανιμανίδης: Η αποκάλυψη για το ξεκίνημα της σχέσης τους

Μπόμπα – Τανιμανίδης: Η αποκάλυψη για το ξεκίνημα της σχέσης τους

Τι εξομολογήθηκε η Χριστίνα Μπόμπα για την αρχή της σχέσης της με τον Σάκη Τανιμανίδη.

Με μερικά stories της στο Instagram η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψε άγνωστες λεπτομέρειες για το ξεκίνημα της σχέσης της με τον Σάκη Τανιμανίδη.

Οι δυο τους μπορεί να είναι πλέον χρόνια μαζί και να περιμένουν τις δύο τους κορούλες να έρθουν στον κόσμο όμως χθες είχαν την επέτειο του πρώτου follow.

Η μέλλουσα μητέρα αποκάλυψε πως στις 8/5 πριν έξι χρόνια οι δύο τους άρχισαν να αλληλοακολουθούνται στο Instagram. «Καλά πήγε αυτή η γνωριμία» συμπλήρωσε η ίδια.

Παλιότερα η Χριστίνα Μπόμπα είχε πει για την γνωριμία τους: «Του έκανα ξενάγηση και έτσι ειδωθήκαμε για πρώτη φορά, αλλά μερικούς μήνες μετά βρεθήκαμε ξανά, αυτή τη φορά σε business meeting, στο πλαίσιο ενός δικού μου project. Αφηγούμαστε πολύ διαφορετικά την ίδια ιστορία εκείνος κι εγώ!

Ο Σάκης θα πει ότι έστησα όλη τη δουλειά μόνο και μόνο για να τον βρω! Παρ’ όλα αυτά, ήταν όντως μια επαγγελματική συνάντηση. Εκεί νομίζω πως έγινε το “κλικ” και στους δύο. Μόλις μιλήσαμε λίγο, έπιασα τον εαυτό μου να σκέφτεται πως αυτό τον άντρα θα τον παντρευτώ. Αφού χωριστήκαμε, βρήκε το τηλέφωνό μου και μου ζήτησε να βγούμε.

Αλήθεια, στο πρώτο μας ραντεβού έλυνα γρίφους. Ήθελε να τεστάρει αν είμαι έξυπνη. Μου είπε “έχω πέντε γρίφους που δεν έχει λύσει ποτέ κανείς”. Λίγο αργότερα θα ταξίδευε για Θεσσαλονίκη και από εκεί θα ξεκινούσε δίμηνα γυρίσματα για το World Party. Αφού έλυσα, λοιπόν, τους τέσσερις γρίφους και πριν ακούσω τον τελευταίο, μου είπε “αν τον λύσεις, δεν θα πετάξω σήμερα”. Έτσι κι έγινε. Τον έλυσα κι εκείνος άλλαξε τα εισιτήριά του για να περάσει άλλη μια μέρα μαζί μου».

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024