Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μπιλ Γκέιτς: Μεταφέρει ποσά στον λογαριασμό της πρώην συζύγου του

Μπιλ Γκέιτς: Μεταφέρει ποσά στον λογαριασμό της πρώην συζύγου του

Η «σπαζοκεφαλιά» του διαζυγίου με το μοίρασμα της περιουσίας. Οι πρώτες κινήσεις του Μπιλ Γκέιτς.

Μετά την ανακοίνωση του ζευγαριού για το διαζύγιο, το ενδιαφέρον στρέφεται στο πως θα γίνει η μοιρασιά της αμύθητης περιουσίας. Από ότι φαίνεται τα πρώτα βήματα γίνονται, και ο χρόνος θα δείξει αν όντως ο Μπιλ και η Μελίντα Γκέιτς θα καταφέρουν να λύσουν τις διαφορές τους χωρίς «παρατράγουδα» συνεχίζοντας την κοινή επαγγελματική τους πορεία όπως έχουν άλλωστε ανακοινώσει.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, το ζευγάρι θα χωρίσει την περιουσία του με ιδιωτικό συμφωνητικό, ενώ το E!News αποκάλυψε ότι μετά την αίτηση διαζυγίου που υπέβαλε η Μελίντα, o Μπιλ μετέφερε στο όνομά της $14,1 εκατομμύρια σε μετοχές της Canadian National Railway Company, $2,94 εκατομμύρια σε μετοχές της AutoNation, μετοχές αξίας $2.4 δισ. της Cascade Investment, Bill Gate’s investment vehicle, $25.8 εκατομμύρια σε μετοχές της Mexico-based Coca-Cola Femsa και $155.4 εκατομμύρια σε μετοχές της Mexican broadcaster Grupo Televisa SA.

Διαβάστε επίσης: Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς: Πώς θα χωρίσουν την περιουσία τους

Τα ποσά αυτά μπορεί να μοιάζουν μικρά σε σύγκριση με την περιουσία του που, σύμφωνα με το Forbes, αυτή την χρονιά υπολογίζεται στα 129 δισ. δολάρια, ωστόσο φαίνεται πως είναι απλώς το πρώτο βήμα μιας διαδικασίας διαζυγίου και διευθέτησης της περιουσίας, αφού δεν είχε υπογράφει προγαμιαίο συμφωνητικό.

Το ζευγάρι είχε γνωριστεί στη Microsoft και είχε παντρευτεί στη Χαβάη το 1994. Το 2000 είχαν ιδρύσει το Μπιλ & Μελίντα Γκέιτς Foundation, μια μη κερδοσκοπική οργάνωση που στοχεύει στην καταπολέμηση της φτώχειας, των ασθενειών και των ανισοτήτων στον κόσμο”, την οποία θα συνεχίσουν να διευθύνουν μαζί ακόμη και μετά το διαζύγιό τους.

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024