Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φιορεντίνα – Λάτσιο 2-0: Η Φιορεντίνα έβαλε τέλος στα όνειρα της Λάτσιο για… σεντόνι

Φιορεντίνα – Λάτσιο 2-0: Η Φιορεντίνα έβαλε τέλος στα όνειρα της Λάτσιο για… σεντόνι

Η Φιορεντίνα με μια εξαιρετική εμφάνιση επικράτησε με 2-0 της Λάτσιο στο Φρίουλι και άφησε τους λατσιάλι στο -5 από την τέταρτη θέση βάζοντας… ταφόπλακα στα όνειρα για έξοδο στο Champions League.

Η Φιορεντίνα νίκησε με 2-0 εντός έδρας τη Λάτσιο και εξασφάλισε ουσιαστικά την παραμονή της στη Serie A, ενώ παράλληλα έβαλε τέλος στα όνειρα των λατσιάλι για μια θέση στην πρώτη τετράδα και έξοδο στο Champions League της νέας σεζόν.

Οι βιόλα ήταν πολύ καλύτεροι και με δυο τέρματα του Βλάχοβιτς, ένα σε κάθε ημίχρονο πήραν το τρίποντο και κράτησαν τη Λάτσιο στο -5 από την τετράδα και στους 64 βαθμούς.

Όσον αφορά το ματς, στο 3ο μόλις λεπτό ο Ριμπερί έβγαλε τη σέντρα από αριστερά και ο Μποναβεντούρα πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα έφυγε μόλις έξω και στο 11’ ο Ντραγκόβσκι πραγματοποίησε μαγική επέμβαση σε κεφαλιά του Σάβιτς.

Στο 26ο λεπτό η Λάτσιο είχε δοκάρι με τον Ιμόμπιλε, ενώ στο 30’ το σουτ του Ιταλού φορ σταμάτησε στον Μιλένκοβιτς. Και στο 32ο λεπτό ο Καστροβίλι άνοιξε αριστερά στον Μπιράγκι που έκανε το γύρισμα για τον Βλάχοβιτς κι εκείνος μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 36ο λεπτό ο Ντραγκόβσκι είπε όχι σε κεφαλιά του Σάβιτς και στο 40’ το σουτ του Πουλγκάρ κόντραρε στον Ατσέρμπι κι έφυγε λίγο έξω. Στο 42ο λεπτό ο Ιμόμπιλε έφυγε στην πλάτη της άμυνας της Φιορεντίνα αλλά ο Ντραγκόβσκι τον νίκησε και πάλι.

Στο 62ο λεπτό η νέα κεφαλιά από τον Πετσέγια πέρασε ελάχιστα έξω ενώ στο 65’ ο Ρέινα πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση σε σουτ του Βλάχοβιτς. Στο 81ο λεπτό ο Περέιρα έβγαλε το γκολ αλλά η προβολή το Ιμόμπιλε δε βρήκε στόχο για εκατοστά και στο 89’ μετά από κόρνερ του Πουλγκάρ, ο Βλάχοβιτς με κεφαλιά έκανε το 2-0. Στο 90+4’ ο Ιμόμπιλε έχασε μια ακόμη ευκαιρία και στιγμές αργότερα αποβλήθηκε ο Περέιρα.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Ντραγκόβσκι, Κάσερες, Μιλένκοβιτς, Βενούτι, Μπιράγκι, Πετσέγια, Ριμπερί (86’ Κουαμέ), Μποναβεντούρα (73’ Αμραμπάτ), Πουλγκάρ, Καστροβίλι (90+1’ Κοάρτα Μαρτίνεθ), Βλάχοβιτς

ΛΑΤΣΙΟ: Ρέινα, Ράντου (75’ Μουρίκι), Ατσέρμπι, Μάρουσιτς, Λούλιτς (64’ Περέιρα), Λέιβα (64’ Κατάλντι), Αλμπέρτο (75’ Άκπα Άκπρο), Κορέα, Λατσάρι (63’ Λουίζ Φελίπε), Σάβιτς, Ιμόμπιλε.

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024