Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο Γκόρντον Ράμσεϊ στη Μύκονο - Αποκλειστικό

Ο Γκόρντον Ράμσεϊ στη Μύκονο – Αποκλειστικό

Ο διεθνούς φήμης σεφ βρίσκεται στη Μύκονο για γυρίσματα της σειράς του

Στη Μύκονο βρίσκεται αυτές τις μέρες ο διεθνούς φήμης σεφ, τηλεπερσόνα, Γκόρντον Ράμσεϊ για γυρίσματα της εκπομπής του.

Ο σεφ που δεν είναι γνωστό εάν θα επισκεφθεί και άλλα νησιά, μετά την Κρήτη και τώρα την Μύκονο, για την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της σειράς του, ούτε ποιο είναι το concept των τηλεοπτικών γυρισμάτων του, θα μείνει στο νησί για περίπου επτά ημέρες.

Ο διεθνούς φήμης σεφ  σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες θα μείνει στην χώρα για 15 ημέρες ενώ πριν λίγες μέρες είχε μείνει για 2 ημέρες στα Χανιά, όπου και έκανε γυρίσματα.

Ακόμη, δεν έχουν εντοπιστεί οι περιοχές της Μυκόνου που η παραγωγή του διάσημου σεφ θα κάνει τα γυρίσματα για την εκπομπή.

Όμως, τόσο η Χώρα, τα σοκάκια της, η «μικρή Βενετία» και οι Μύλοι, αλλά και οι διάσημες παραλίες της προσφέρουν υπέροχο ντεκόρ για την τηλεοπτική παραγωγή.

Στη Μύκονο, σύμφωνα με πληροφορίες, διαμένει στη Χώρα, στο Semeli, όπου και απολαμβάνει την κουζίνα, χωρίς να έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες των διατροφικών του επιλογών.

Ποιός είναι ο Γκόρντον Ράμσεϊ

Ο Γκόρντον Τζέιμς Ράμσεϊ, που είναι Μέλος του Τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας, γεννήθηκε στις 8 Νοεμβρίου του 1966-τυπικός Σκορπιός, με μια σεξουαλική σχεδόν δυναμική στην προσέγγιση της επαγγελματικής του ζωής, καταδικασμένος να επιτύχει.

Ο Ράμσεϊ γεννήθηκε στο Johnstone της Σκωτίας και μεγάλωσε στο Στράτφορντ-απόν-Έιβον, αφού μετακόμισε εκεί με την οικογένειά του στην ηλικία των πέντε ετών.

Συνολικά, τα εστιατόρια του έχουν βραβευτεί με 16 αστέρια Michelin. Το πιο χαρακτηριστικό του εστιατόριο, το Restaurant Gordon Ramsay στο Τσέλσι του Λονδίνου, έχει στη κατοχή του τρία αστέρια από το 2001. Ο Ράμσεϊ πρωτοεμφανίστηκε στην βρετανική τηλεόραση στα τέλη της δεκαετίας του 1990.

Μέχρι το 2004 είχε γίνει από τους πιο γλαμπερούς σελέμπριτι σεφ στη Βρετανία, και μαζί με άλλους σεφ όπως τον Τζέιμι Όλιβερ, τη Ναιτζέλα Λόουσον και την Ντέλια Σμιθ, έχει επηρεάσει το κοινό παγκοσμίως στο να ενδιαφερθεί περισσότερο για τη γαστρονομία, δημιουργώντας και καταργώντας τάσεις.

Δείτε τον νεότατο και όχι ακόμα γνωστό:

Ως τηλεοπτική προσωπικότητα ριάλιτι, ο Ράμσεϊ είναι γνωστός για την οξύθυμη προσωπικότητα του, την αυστηρή συμπεριφορά του και τη χρήση βωμολοχιών. Κάνει συχνά ωμά και αμφιλεγόμενα σχόλια, συμπεριλαμβανομένων προσβολών για τους διαγωνιζόμενους και την μαγειρική τους ικανότητα.

Συνδυάζει δραστηριότητες στο τομέα της τηλεόρασης, του κινηματογράφου, της φιλοξενίας, και της βιομηχανίας του φαγητού.

Έχει προωθήσει και προσλάβει διάφορους σεφ οι οποίοι μαθήτευσαν στον ίδιο. Ο Ράμσεϊ είναι γνωστός για την παρουσίαση τηλεοπτικών προγραμμάτων διαγωνισμών μαγειρικής και φαγητού, όπως οι βρετανικές σειρές Hell’s Kitchen, the F word, Ramsay’s Kitchen Nightmares, μαζί με την αμερικανική εκδοχή του Hell’s Kitchen, Kitchen Nightmares, MasterChef, MasterChef Junior, Hotel Hell.

To 2015, το Forbes απαρίθμησε τα κέρδη του στα 60 εκατομμύρια δολάρια για τους προηγούμενους 12 μήνες, και τον κατέταξε τον 21ο πλουσιότερο σελέμπριτι στον κόσμο.

Η προσωπική του ζωή

Ο  Ράμσεϊ.παντρεύτηκε την Cayetana (Tana) Elizabeth Hutcheson, δασκάλα Μοντεσσόρι, το 1996, στις 21 Δεκεμβρίου. Ζουν στο Wandsworth Common, στο Λονδίνο. Έχουν πέντε παιδιά: Τη Μέγκαν, Ματίλντα, τα δίδυμα Τζακ και Χόλυ Άννα και τον μικρούλη Όσκαρ, που γεννήθηκε τον Απρίλιο του 2019. Στις 13 Μαϊου του 2016 ανακοινώθηκε ότι το ζευγάρι περίμενε ένα αγόρι. Όμως, ένα μήνα μετά, αποκαλύφθηκε ότι η Τάνα απέβαλλε στους 5 μήνες.

Μέχρι το 2010, ο πεθερός του Ράμσεϊ, Chris Hutcheson, ήταν υπεύθυνος για τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της αυτοκρατορίας των εστιατορίων του Ράμσεϊ.

Σύμφωνα με τη Money Inc., ο Ράμσεϊ ξεπερνά τον πλούτο μόνο από τον Βρετανό τηλεοπτικό σεφ Jamie Oliver, παρά την αυτοκρατορία του εστιατορίου που υπέβαλε πτώχευση τον Μάιο του 2019.

Το ζεύγος Ράμσεϊ επιδίδεται τακτικά σε φιλανθρωπίες: το Ίδρυμα Gordon and Tana Ramsay βοηθά στη στήριξη  των παιδιών του Great Ormond Street Hospital για να «δώσει σε μερικά από τα πιο άρρωστα παιδιά την καλύτερη ευκαιρία στη ζωή», σύμφωνα με την ιστοσελίδα του σεφ.

Η Ματίλντα, η δεύτερη κόρη του σεφ,  λατρεύει επίσης να μαγειρεύει. Η ίδια είναι το πιο διάσημο παιδί του Ράμσεϊ, γνωστή και για το μαγειρικό της σόου  «Matilda and the Ramsay Bunch».

O διάσημος σεφ δεν σκοπεύει να αφήσει την τεράστια περιουσία του στα παιδιά του. Συγκλόνισε κανονικότατα τον κόσμο όταν δήλωσε στον Telegraph ότι δεν θα άφηνε ούτε μια δεκάρα από τα πολλά εκατομμύρια του στα παιδιά του στη θέλησή του.

Ο Ramsay έχει το δικό του λογαριασμό TikTok στον οποίο αντιδρά στη μαγειρική των ανθρώπων στα σπίτια τους. Το TikTok του Ramsay έχει πάνω από 17 εκατομμύρια οπαδούς και έχει δημιουργήσει πολλές viral στιγμές στο Διαδίκτυο από τα βίντεο αντίδρασης και τη συμμετοχή του σε άλλες προκλήσεις και τάσεις του TikTok.

Οι θαυμαστές «τα είδαν όλα» όταν, κατά τη διάρκεια ενός viral βίντεο TikTok, η κόρη του Tilly αποκάλυψε ότι προτιμά πραγματικά το μαγείρεμα της μητέρας της από του σεφ!

@gordonramsayofficial##duet with @ollymurs You call that a sarnie ? Mate what have you done to those delicious ##walkerscrisps ? ##crispINcrispOUT ##ad♬ original sound – Gordon Ramsay

Ποιο είναι το αγαπημένο του φαγητό και η αγαπημένη του ταινία;

Έχει δηλώσει ανερυθρίαστα ότι αν μπορούσε να επιλέξει το τελευταίο του γεύμα στη Γη, αυτό θα ήταν το βοδινό κρέας μαγειρεμένο αλά Γουέλινγκτον. Είναι οπαδός του διάσημου βρετανικού πιάτου και πολλοί θεωρούν τη δική του συνταγή ως την πλέον εμβληματική.  Στα περισσότερα εστιατόρια του Ramsay, μπορείτε να το βρείτε στο μενού.

Ο σεφ έχει δηλώσει και λάτρης του παραδοσιακού αγγλικού πρωινού.

Beef Wellington

Δεν τρώει ποτέ στο αεροπλάνο, αλλά πάντα ταξιδεύει φαγωμένος.
«Δεν υπάρχει τρόπος να τρώω στα αεροπλάνα», δήλωσε ο σεφ. «Δούλευα για αεροπορικές εταιρείες για χρόνια, οπότε ξέρω από πού προέρχεται το φαγητό και πόσον καιρό κάνει πριν φτάσει στο αεροπλάνο».

Ένα τυπικό δείπνο που πρωταγωνιστεί στην καθημερινότητά του είναι το εξής, σύμφωνα με λεγόμενα του ίδιου:

«Μια ωραία επιλογή από ιταλικά κρέατα, ένα μικρό ποτήρι κόκκινο κρασί, μερικά κομμένα μήλα ή αχλάδια με λίγο τυρί παρμεζάνα και δεν θέλω κάτι άλλο».

Ο  Ράμσεϊ. πιστεύει ότι υπάρχουν πέντε πράγματα που όλοι πρέπει να ξέρουν να μαγειρεύουν. Συγκεκριμένα: ένα  «υπέροχο μπιφτέκι», ένα υγιεινό πρωινό, ένα οποιοδήποτε μπρεζέ ( γαλλικής προέλευσης μαγειρική τεχνική με μαγείρεμα αρχικά επάνω στη φωτιά, στη συνέχεια προστίθενται υγρά και τέλος φούρνος), ένα κοτόπουλο και ένα «καταπληκτικό κέικ».

Όσο κι αν απολαμβάνει τις λιχουδιές, είναι πραγματικά γυμνασμένος και συχνά προπονείται  μαζί με τη γυναίκα του. Μάλιστα, έχει συμμετάσχει σε περισσότερους από 15 μαραθώνιους, τρεις υπερ-μαραθώνιους, τρεις μισούς Ironman και δύο Παγκόσμια Πρωταθλήματα Ironman!

Το guilty pleasure του δεν είναι άλλο από το In-N-Out, πασίγνωστο για τα θρυλικά του μπέργκερ!

«Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι οι Αμερικανοί είναι παχύσαρκοι και τα μπιφτέκια είναι κακά για αυτούς – όμως, είναι νόστιμα. Τα μπιφτέκια In-N-Out ήταν εξαιρετικά.», είπε στη εφημερίδα της Σκωτίας Sunday Mail. «Εύχομαι να έρθουν και στο Λονδίνο!», προσέθεσε.

Παραγγέλνει το μπέργκερ του με rare ψήσιμο στο μπιφτέκι, μπόλικη μουστάρδα, τουρσιά, ψητά κρεμμύδια. Ως προς την την πίτσα, την αγαπά επίσης πολύ-εκτός κι αν έχει επάνω ανανά.

Η αγαπημένη του ταινία της Disney είναι «Ratatouille»-λογικό το βρίσκουμε!

Οι διάσημοι φίλοι

Ο Ράμσεϊ.  και ο David Beckham είναι οικογενειακοί φίλοι. Ο διάσημος σεφ και ο πρώην επαγγελματίας ποδοσφαιριστής είναι φίλοι εδώ και χρόνια και μάλιστα σχεδόν άνοιξαν μαζί ένα εστιατόριο. Οι οικογένειές τους είναι επίσης πολύ κοντά.

Ο σεφ είναι επίσης καλός φίλος με την Gigi Hadid. Ο Ράμσεϊ γνώρισε για πρώτη φορά την Hadid στο τηλεοπτικό του σόου «MasterChef Celebrity Showdown» το 2016.

Gigi και Gordon: πολύ δυνατό δίδυμο

«Θυμάμαι όταν ήρθε για πρώτη φορά στο ‘MasterChef’ και μαγειρεύαμε καταπληκτικά μαζί για μερικές μέρες,» είπε ο Ramsay στο Insider. «Έχει έναν από τους πιο απαιτητικούς και έμπειρους ουρανίσκους στον πλανήτη.»

«Οι κόρες μου, με αγαπούν», αστειεύτηκε επίσης, στο περιοδικό People. «Δεν είναι επειδή είμαι … καλός σεφ. Με αγαπούν γιατί μιλάω με την Gigi Hadid. Αυτός είναι ο μόνος λόγος που θέλουν να μου μιλήσουν.»

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024