Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μάθιου Πέρι: «Είμαι τόσο μεγάλος όσο ο μπαμπάς σου;» - Το φλερτ του σταρ σε 19χρονη που διχάζει

Μάθιου Πέρι: «Είμαι τόσο μεγάλος όσο ο μπαμπάς σου;» – Το φλερτ του σταρ σε 19χρονη που διχάζει

Η δημοσιοποίηση βίντεο μεσήλικων σταρ, όπως ο Μπεν Άφλεκ και ο Μάθιου Πέρι, από νεαρές που έχουν γνωρίσει μέσω dating app έχει διχάσει τα social media

Ο Μάθιου Πέρι είναι o τελευταίος διάσημος που χρησιμοποίησε το dating app, Raya, ακολουθώντας τον Μπεν Άφλεκ.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο «Τσάντλερ» από τα «Φιλαράκια»,  εμφανίζεται να συνομιλεί μέσω Facetime με μια 19χρονη κοπέλα, με την οποία είχε προηγουμένως είχε γίνει «κονέ»  στην εφαρμογή.

Το βίντεο δημοσιεύτηκε στο TikTok από την ίδια την κοπέλα, που ονομάζεται Κέιτ Χάραλσον. Η Χάραλσον ισχυρίζεται ότι η επαφή της με τον Πέρι έγινε μέσω της υπηρεσίας dating τον Μάιο του περασμένου έτους, το διάστημα που ο σταρ φημολογούνταν ότι είχε χωρίσει με την αρραβωνιαστικιά του, την 29χρονη Μόλι Χέρβιτζ.

Στη λεζάντα του βίντεό της (που στη συνέχεια διέγραψε) η Χάραλσον γράφει: «Όταν γίνεσαι match για πλάκα με τον Μάθιου Πέρι σε ένα dating app και μετά σε καλεί μέσω facetime για να παίξετε τις 20 ερωτήσεις». Στο κλιπ διάρκειας 16 δευτερολέπτων, ο Πέρι εμφανίζεται να ρωτά χαμογελαστός τη νεαρή κοπέλα «Το συνηθίζεις να παίζεις τόσο πολύ με τα μαλλιά σου;», ενώ η ίδια απαντάει «Φαντάζομαι πως ναι».

Μάλιστα αυτή δεν ήταν η μόνη ερώτηση που της έκανε ο Μάθιου Πέρι, καθώς όπως ισχυρίζεται η ίδια τη ρώτησε διάφορα πράγματα, όπως  αν ο ίδιος είναι «τόσο μεγάλος όσο ο μπαμπάς της».

Μιλώντας στο Page Six, η Χάραλσον εξήγησε ότι πόσταρε το κλιπ του Πέρι έχοντας εμπνευστεί από την κοπέλα που έβγαλε «στη φόρα» το βίντεο του Άφλεκ.

Στόχος της ήταν να δείξει πώς ορισμένοι μεγαλύτεροι άνδρες στο Χόλιγουντ «εκμεταλλεύονται» πολύ νεαρότερες γυναίκες σε dating app.

«Πολλοί άνθρωποι με κατηγορούν για bullying επειδή πόσταρα το βίντεο, και αρχικά ένιωσα άσχημα. Την ίδια στιγμή όμως αισθάνομαι ότι πολλοί άνδρες στο Χόλιγουντ μιλάνε σε όλα αυτά τα νεαρά κορίτσια, και είναι κάτι που πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος».

Η 20χρονη TikToker, που ζει στο Λος Άντζελες και εργάζεται ως personal assistant διασήμων, εξήγησε ότι ο σταρ από τα «Φιλαράκια» της ζήτησε σχεδόν αμέσως μετά το «match» να μεταφέρουν τη συνομιλία τους από το Raya στο FaceTime. Η ίδια είχε στο παρελθόν «ταιριάξει» και με άλλους σελέμπριτις στο app, αλλά όπως τονίζει συνήθως «δεν μιλάει καν με μεγαλύτερους άνδρες». Στην περίπτωση του 51χρονου ωστόσο αποφάσισε να κάνει μια εξαίρεση, πιστεύοντας ότι θα είχε πλάκα.

Όταν λοιπόν έκανε βιντεοκλήση, ο  Πέρι της ζήτησε να παίζουν ένα παιχνίδι ερωταπαντήσεων για να γνωριστούν καλύτερα.

Η κοπέλα τόνισε πως καμία από τις ερωτήσεις δεν ήταν σεξουαλικής φύσης.

«Δεν νομίζω ότι τον πείραζε [που ήμουν 19]. Ήταν περίεργο να μιλάω με κάποιον στην ηλικία του μπαμπά μου. Το ένιωθα λάθος, ιδίως επειδή ήξερε πόσων χρονών ήμουν». Η 20χρονη ισχυρίζεται ότι κάποια στιγμή ο «Τσάντλερ» τη ρώτησε: «Είμαι τόσο μεγάλος όσο ο μπαμπάς σου;» και εκείνη του απάντησε ότι ήταν έναν χρόνο μεγαλύτερος. Ο ηθοποιός αντέδρασε γελώντας και πέρασε στην επόμενη ερώτηση.

Η Χάραλσον ξεκαθάρισε πως δεν συναντήθηκε ποτέ με τον Πέρι, παρότι ο σταρ της το είχε προτείνει λέγοντας: «Ίσως κάποια μέρα μπορείς να κάνεις ένα covid test και να έρθεις από εδώ».

Η 20χρονη εξηγεί ότι δεν ενδιαφερόταν καθόλου για εκείνον ως άνδρα και ότι δέχτηκε να του μιλήσει «κυρίως για πλάκα».

Ο λόγος που αποφάσισε να σβήσει τελικά το κλιπ ήταν ότι θεωρεί τον Πέρι «καλό άνθρωπο», αν και όπως επισημαίνει «δεν είναι καθόλου ΟΚ μεγάλοι σε ηλικία άνδρες να μιλάνε σε τόσο νεαρά κορίτσια».

Τι έστειλε ο Μπεν Άφλεκ σε γυναίκα που τον απέρριψε σε app γνωριμιών

Υπενθυμίζεται πως τη Δευτέρα είχε γίνει viral ένα βίντεο στο οποίο ο Μπεν Άφλεκ φαίνεται να «καταδιώκει» μία γυναίκα η οποία προηγουμένως τον απέρριψε στην εφαρμογή Raya πιστεύοντας ότι το προφίλ του ήταν ψεύτικο.
Όλα ξεκίνησαν όταν η Nivine Jay δημοσίευσε ένα βίντεο TikTok γράφοντας: «Σκέφτομαι την εποχή που ταίριαξα με τον Μπεν Άφλεκ στο Raya και σκέφτηκα ότι ήταν ψεύτικος έτσι τον έκανα unmatch και μου έστειλε ένα βίντεο στο Instagram». Στη συνέχεια ακολουθεί ένα Instagram βίντεο του ηθοποιού να μιλάει απευθείας στην κάμερα στην προσπάθειά του να επιβεβαιώσει ότι είναι ο ίδιος και να λέει: «Nivine, γιατί με έκανες unmatch; Εγώ είμαι».

@nivinejaySorry Ben 🥺🥱 ##raya ##benaffleck ##dating ##fyp♬ original sound – Amir Yass

Το Raya περιγράφεται συχνά ως η έκδοση του Tinder για διασημότητες, καθώς η εφαρμογή γνωριμιών απαιτεί συνδρομή και διαδικασία ελέγχου, η οποία είναι δελεαστική για μεγάλους σταρ του κινηματογράφου όπως ο Μπεν Άφλεκ.

Από την πλευρά της η Daily Mail μετά το βίντεο της Nivine Jay επικοινώνησε με εκπροσώπους του ηθοποιού, ωστόσο δεν ήταν διαθέσιμοι για σχόλια.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024