Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Δήμητρα Κατσαφάδου: Ο άγνωστος γάμος της και ο λόγος του χωρισμού της

Δήμητρα Κατσαφάδου: Ο άγνωστος γάμος της και ο λόγος του χωρισμού της

Η Δήμητρα Κατσαφάδου και η viral ατάκα «η μαγεία της φύσης συναντά την ψυχολογία της ύλης»

Η Δήμητρα Κατσαφάδου, η ιδρύτρια της εταιρείας καλλυντικών «La vie en Rose», επιτυχημένη χημικός και επιχειρηματίας, που έχει γίνει ευρέως γνωστή για τη viral ατάκα της «η μαγεία της φύσης συναντά την ψυχολογία της ύλης», άνοιξε για πρώτη φορά την πόρτα του σπιτιού της.

Η ίδια αναφέρθηκε στον άγνωστο για το ευρύ κοινό γάμο της, τον χωρισμό της, αλλά και το πρόβλημα υγείας του πρώην συζύγου της. Η Δήμητρα Κατσαφάδου έχει μεγάλη αγάπη στα ζώα, έχει έντονη φιλανθρωπική δράση και δηλώνει εργασιομανής.

«Εγώ αγάπησα τον πρώην σύζυγό μου και ακόμη τον αγαπάω φυσικά και έχουμε τις καλύτερες σχέσεις, γιατί είχε περάσει καρκίνο και το ξεπέρασε. Βλέποντας έναν άνθρωπο δυο μέτρα να είναι καρκινοπαθής και να σπάει την πέτρα, είπα θα είμαι δίπλα του όσο χρειαστεί. Είπα θα είμαι δίπλα του και χωρίς να κάνω οικογένεια. Χωρίσαμε γιατί υπήρξε και άλλο ένα θέμα σοβαρό», είπε η γνωστή επιχειρηματίας.

Κλείνοντας, η ίδια δεν έκρυψε την επιθυμία της να υιοθετήσει όχι ένα αλλά πολλά παιδάκια. «Εγώ θέλω να υιοθετήσω παιδάκια. Πολύ δύσκολο να βρω άνθρωπο να γίνει πατέρας των παιδιών μου γιατί υπηρετώ την επιστήμη μου και δεν αντέχει κάποιος άνθρωπος να είμαι non stop και workaholic».

Το υπέροχο σπίτι της

Το σπίτι της Δήμητρας Κατσαφάδου είναι διακοσμημένο με το προσωπικό της στυλ.

Υπάρχει μια εσωτερική σκάλα, πολλές χρυσές λεπτομέρειες, ενώ το δωμάτιο που κεντρίζει το ενδιαφέρον είναι η κρεβατοκάμαρά της, η οποία θα μπορούσε να πει κανείς πως μπορεί να… χρησιμοποιηθεί και ως σαλόνι.

«Κυρίως κοιμάμαι στο χαλί μου. Μου αρέσει καλύτερα γιατί υπάρχει γείωση, μου αρέσει να γειώνομαι, να γίνομαι ένα με τη φύση. Όλα αυτά τα ψωνίστικα δεν τα μπορώ», αποκάλυψε η ίδια κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024