Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ανθή Ευστρατιάδου: «Στον Σιωπηλό Δρόμο έρχονται ανατροπές που θα σοκάρουν»

Ανθή Ευστρατιάδου: «Στον Σιωπηλό Δρόμο έρχονται ανατροπές που θα σοκάρουν»

Τι αποκάλυψε η ταλαντούχα ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!»

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» εμφανίστηκε σήμερα η Ανθή Ευστρατιάδου, η «Αθηνά» της επιτυχημένες σειράς του MEGA «Σιωπηλός Δρόμος».

Η ταλαντούχα ηθοποιός παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, εξηγώντας μεταξύ άλλων πώς οδηγήθηκε στην υποκριτική, απαντώντας σε ερωτήσεις που αφορούν την προσωπική της ζωή, αλλά και αναφερόμενη στις καταιγιστικές εξελίξεις που έρχονται στον «Σιωπηλό Δρόμο».

Η τηλεοπτική «Αθηνά» της σειράς «Σιωπηλός Δρόμος», στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μίλησε για τις καταιγιστικές εξελίξεις στην σειρά, το πώς αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική, αλλά και το πώς είναι στην προσωπική της ζωή.

«Το σενάριο και όλοι οι συντελεστές του «Σιωπηλού Δρόμου» ήταν τα στοιχεία που με έκαναν να πω το “ναι” » είπε η ταλαντούχα ηθοποιός μιλώντας για την συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά του MEGA.

Η Ανθή Ευστρατιάδου, νικήτρια δύο σημαντικών θεατρικών βραβείων (Μελίνα Μερκούρη και ένα βραβείο Κουν) μίλησε ακόμα για το πώς αποφάσισε να ασχοληθεί εκτός από το θέατρο και με την τηλεόραση:

«Είχα καταλάβει ότι μου αρέσει η διαδικασία των γυρισμάτων και της κάμερας από τις κινηματογραφικές ταινίες που έχω κάνει» εξομολογήθηκε η ίδια.

Αναφερόμενη στη συνέχεια του Σιωπηλού Δρόμου και όλα όσα περιμένουμε να δούμε στις οθόνες μας, η Ανθή Ευστρατιάδου σημείωσε:

«Στα επόμενα επεισόδια η «Αθήνα» επιφυλάσσει μια μεγάλη ανατροπή στην εξέλιξη. Θα έρθει κάτι που δεν το περιμένουμε. Θα σοκάρουν οι εξελίξεις».

Για το πώς μπήκε η υποκριτική στην ζωή της η Ανθή Ευστρατιάδου είπε:

«Ήμουν από πολύ μικρή στο χώρο του αθλητισμού, όμως μετά κουράστηκα και στο δήμο Ζωγράφου που μεγάλωσα πήγα σε ένα γραφείο επαγγελματικού προσανατολισμού και επειδή δεν ήξερα με τι ήθελα να ασχοληθώ έκανα ένα τεστ και έτσι αποφάσισα να ασχοληθώ με το θέατρο. Είδα τις πανεπιστημιακές σχολές και επέλεξα το τμήμα θεάτρου της Καλών Τεχνών στην Θεσσαλονίκη και πέρασα».

«Στον κάθε ρόλο προσπαθείς να βρεις κοινά στοιχεία και να αποδόσεις σωστά τον χαρακτήρα» υπογράμμισε η ίδια.

«Είμαι προσηλωμένη σε αυτό που θέλω και βάζω στο μυαλό μου. Είμαι ήρεμη δύναμη αλλά και drama queen».

Όσον αφορά στη σχέση της με τον έρωτα η Ανθή Ευστρατιάδου είπε: «Δεν ενθουσιάζομαι εύκολα. Δεν μετράει τόσο η εξωτερική εμφάνιση για εμένα. Πρέπει να επικοινωνήσω μαζί με έναν άνθρωπο και να με γοητεύσει. Σπάνια στη ζωή μου έχω πει “είναι ωραίος θέλω να τον γνωρίσω”»

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη:

Sports in

Η αξέχαστη απόκρουση του Μαρτίνες έγινε αναπαράσταση από… ανθρώπινη αλυσίδα (pic)

Μικρά παιδιά από την Αργεντινή βρήκαν έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο να αναπαραστήσουν την «απόκρουση του αιώνα» του Εμιλιάνο Μαρτίνες στον τελικό του Μουντιάλ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024