Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επίθεση με βιτριόλι: Ικανοποιημένη η Ιωάννα από την κατηγορία για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Επίθεση με βιτριόλι: Ικανοποιημένη η Ιωάννα από την κατηγορία για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας θα δικαστεί από το Μικτό Ορκωτο Δικαστήριο της Αθήνας η 36χρονη που επιτέθηκε με βιτριόλι σε βάρος της 35χρονης Ιωάννας, το Μάιο του 2020, σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα που εκδόθηκε πριν από λίγο από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας.

Το δικαστικό συμβούλιο υιοθετεί πλήρως την εισαγγελική πρόταση και παραπέμπει την 36χρονη για απόπειρα ανθρωποκτονίας και όχι για βαριά σκοπούμενη βλάβη, κρίνοντας πως από όλα τα στοιχεία της δικογραφίας προκύπτει πως η κατηγορουμένη είχε σκοπό να σκοτώσει την άτυχη Ιωάννα.

Μιλώντας στο LIVE NEWS, ο δικηγόρος της Ιωάννας, Απόστολος Λύτρας σημείωσε πως η πλευρά της Ιωάννας είναι ικανοποιημένη από την απόφαση των δικαστών. «Και η Ιωάννα από την πρώτη στιγμή έλεγε ότι το άτομο που το έκανε αυτό, και πριν συλληφθεί, την ήθελε νεκρή».

«Από την εμπειρία μου εκτιμώ ότι μέσα στο καλοκαίρι ή τον Σεπτέμβριο θα πρέπει να ξεκινήσει η δίκη, δεν πρέπει να περάσει το 18μηνο» κατέληξε ο κ. Λύτρας.

Sports in

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Πόλη – Ήρωας ο Τζολάκης στα πέναλτι και επική πρόκριση στα ημιτελικά (1-0, 2-3 στα πεν., vids)

Ο Ολυμπιακός πήρε τεράστια πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League - Ήρωας των «ερυθρόλευκων ο Τζολάκης στη διαδικασία των πέναλτι καθώς ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε τρία πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024