Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
E3 2021: Αυτές οι εταιρείες θα δώσουν το «παρών» στην έκθεση

E3 2021: Αυτές οι εταιρείες θα δώσουν το «παρών» στην έκθεση

Η κορυφαία εμπορική εκδήλωση για τη βιομηχανία βιντεοπαιχνιδιών θα διεξαχθεί από τις 12 έως τις 15 Ιουνίου.

Με μεγάλη ανυπομονησία περιμένουν οι gamers σε όλον τον κόσμο τον Ιούνιο, καθώς πρόκειται για τον μήνα που παραδοσιακά διεξάγεται στο Λος Άντζελες η κορυφαία εκδήλωση για τα βιντεοπαιχνίδια, η γνωστή Ε3. Η έκθεση θα διεξαχθεί ψηφιακά λόγω των περιοριστικών μέτρων για την πανδημία του κοροναϊού και ήδη μερικές εταιρείες έχουν ανακοινώσει τη συμμετοχή τους.

Ειδικότερα, Bandai Namco Entertainment, Binge.com, Devious Eye Entertainment, Freedom Games, Gearbox Software, Sega, Square Enix, Turtle Beach, Verizon, XSEED Games, Capcom, Koch Media, Konami, Nintendo, Microsoft, Take-Two Interactive, Ubisoft και Warner Bros. Interactive Entertainment, θα είναι παρούσες στο μεγάλο event. Η ανακοίνωση των ονομάτων έγινε από τον προέδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Entertainment Software Association, Stanley Pierre-Louis, με δελτίο Τύπου.

Η έκθεση θα διεξαχθεί από τις 12 έως τις 15 Ιουνίου ψηφιακά.

«Η E3 2021 πρόκειται να τιμήσει την κληρονομιά της ως το κορυφαίο γεγονός της βιομηχανίας παιχνιδιών, καθώς προσθέτουμε νέες εταιρίες, χορηγούς και συνεργάτες. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το ψηφιακό event μας σύντομα με όλο τον κόσμο», ανέφερε η ίδια ανακοίνωση. Θυμίζουμε ότι το event του 2020 είχε ακυρωθεί εξαιτίας της ραγδαίας αύξησης κρουσμάτων, που γνώριζε εκείνους τους μήνες ο πλανήτης. Οι περισσότερες εταιρίες που ήθελαν να παρουσιάσουν τα μελλοντικά τους βήματα στη βιομηχανία του gaming προχώρησαν σε δικές τους, μεμονωμένες ψηφιακές εκδηλώσεις.

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024